Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Participació en proves FIPPA/EPPA

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 11032
25.06.2009

Circulars FCPPParticipació en proves FIPPA/EPPA

Circular FCPP 09/2009. Tots els jugadors catalans que vulguin participar en una prova Open de la FIPPA o EPPA han d’enviar la seva preinscripció a la FCPP qui tramitarà la inscripció amb l’entitat organitzadora de l’Open
S’obre la convocatòria 2007 per la formació de nous àrbitres de Pitch and Putt organitzada per la FCPP

FCPP                              CIRCULAR 9/2009

 

 

 

Tema: Participació en proves FIPPA/EPPA

 

 

L’EPPA i la FIPPA des dels seus inicis han treballat pel desenvolupament d’un calendari de proves internacionals per equips i a nivell individual. Prova d’això són els cinc campionats d’europa EPPA, les dues copes del món FIPPA , el 1er Campionat del Món Strokeplay   i la gran quantitat d’opens FIPPA, com els recent jugats Open de Catalunya, Open de Beijing i els que queden per jugar aquest 2009 Open d’Holanda, Open d’Irlanda i el III Open Ladies que es jugarà a l’Ampolla els propers 7 i 8 de novembre.

 

Tots els jugadors catalans que vulguin participar en una prova Open de la FIPPA o EPPA han d’enviar la seva preinscripció a la FCPP qui tramitarà la inscripció amb l’entitat organitzadora de l’Open. Una vegada la FCPP tingui confirmació de la inscripció ho comunicarà al jugador/a o jugadors inscrits.

Davant de l’aparició d’una nova entitat  que agrupa a algunes entitats de golf i pitch & putt que organitzaran també opens, però fora del calendari FIPPA, la FCPP informa a tots els seus jugadors que en cas de participar en una d’aquestes competicions posteriorment no se li tramitaria cap inscripció en competicions EPPA i FIPPA, seguint la recomanació que ens fan les organitzacions internacionals de Pitch & Putt a les que pertany el pitch & putt català.

 

Secretaria de la FCP&P

Juny de 2009

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC