Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular Nº 34/2003. Resum de l'acta de la reunió de la Comissió Esportiva

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 1147
17.11.2003

Circulars ACPPCircular Nº 34/2003. Resum de l'acta de la reunió de la Comissió Esportiva

Reunió de la Comissió Esportiva celebrada el 12 de novembre de 2003 a la seu de l'ACPP
Resum de l’Acta de la Comissió Esportiva

ACPP                                     CIRCULAR Nº 34/2003

 

Resum de l’Acta de la Comissió Esportiva

del 11 de novembre del 2003

 

Són presents: Jaume Pallarès, Josep Fontdeglòria, Lluís Fernández, Oriol Badia, Víctor Moscatel, Francesc Solé i Antoni Lloret . La resta s’excusen

 

1)Ranking 2003

 

1a) Valoració del Ranking 2003

 

Es valora molt positivament l’augment de jugadors en categoria Absoluta on han participat 922 jugadors en una o més proves. També es valora positivament l’augment de participants en la categoria Sènior on han participat 202 jugadors en una o més proves.

 

En categoria Femenina hi ha hagut un petit creixement amb una participació de 99 jugadores en una o més proves. Finalment en categoria Juvenil la participació ha estat molt baixa amb 43 participants que han pres part en molt poques proves. S’estudiaran propostes per fer que el Ranking Juvenil 2004 tingui més participació.

 

1b) Propostes pel 2004

 

S’acorda que entre el Campionat de Catalunya Matxplay i el Campionat de Catalunya Absolut (Strokeplay) hi hagi menys diferenciació en el nombre de punts. Es destaca però que són les proves més importants de l’any i tenen com a mínim tres vegades més de punts que la resta de proves puntuables.

 

Es proposa que les proves que s’han de celebrar a Andorra en dos caps de setmana es celebrin el mateix cap de setmana per augmentar la participació i facilitar als jugadors l’haver de fer menys desplaçaments. L’acord està pendent del vist-i-plau dels dos camps implicats.

 

S’acorda canviar del reglament del Ranking 2004 on diu “es recomana un preu màxim” per “el preu màxim serà” ja que alguns camps no han fet cas de la recomanació. S’estableix el preu màxim pel 2004 en 21 euros. Aquest increment servirà per pagar els arbitratges. S’acorda també que els arbitratges es pagaran entre tots els camps que celebrin el Ranking proporcionalment, en funció dels jugadors que han participat.

 

2) Campionat de Catalunya 2003

 

1a) Valoració del 2003

 

Es valora molt positivament haver fet el nou Campionat de Catalunya de Parelles i la participació que va tenir.

 

Respecte a la resta de Campionats de Catalunya, la participació ha estat molt alta en el Campionat de Catalunya Absolut, Matxplay i 2a Categoria. En el Juvenil ha estat semblant al 2002 i ha baixat en el de 3a Categoria i Femení.

 

Es destaca que hi ha hagut un major control i garantia pels jugadors en la inscripció i també hi ha hagut un major esforç per controlar l’estat dels camps abans de la celebració del Campionat.

 

 

1a) Propostes pel 2004

 

S’aprova que el Campionat de Catalunya Absolut i Matxplay tinguin una fase prèvia el cap de setmana anterior. S’estalviaran aquesta fase prèvia els 32 jugadors millors classificats en el Ranking 2004 abans de la celebració del Campionat.

 

El Campionat de Catalunya Matxplay es reorganitzarà en dos caps de setmana:

 

El primer dissabte i també el divendres (si les inscripcions superessin els 216 inscrits), es faria una primera volta strokeplay.

 

El primer diumenge jugarien ja el Campionat de Catalunya Matxplay els 128 classificats dels que 32 serien els jugadors millors classificats en el Ranking 2004 abans de la celebració del Campionat.

 

El següent cap de setmana jugarien els 64 supervivents fins tenir el campió/ona.

 

La resta dels detalls es determinaran al Reglament del Campionat

 

En Francesc Solé representant dels jugadors sèniors a la Comissió Esportiva  proposa celebrar el Campionat de Catalunya Matxplay Sèniors 2004. En no estar prevista aquesta competició es proposa que els camps que vulguin ser seu presentin la seva candidatura en dos caps de setmana que quedin lliures de competició. Queda pendent d’aprovació per part de la Junta Directiva.

 

3) Campionat de Catalunya per Equips 2004

 

S’informa que hi ha hagut 57 equips preinscrits en la que marcava la circular i posteriorment s’han inscrit altres equips que estan en llista d’espera.

 

Es proposa que el reglament contempli mesures per un major control de les alineacions dels equips i la regulació de les substitucions de jugadors per una prova.

 

2b) Promoció a 1a.

 

S’informa que l’equip de Sant Jaume Eagles ha renunciat a participar a la promoció. La comissió Esportiva acorda convidar a La Figuerola en ser el camp de la mateixa zona que Sant Jaume Eagles, que per ordre de classificació del 2003 li correspon.

 

S’aprova que la sortida serà simultània.

 

4) Sorteig de proves del Calendari 2004

 

S’informa que s’ha rebut per escrit una notificació del Montseny dient que renuncia a organitzar qualsevol prova oficial de l’ACPP. Segons el sorteig era ROC 3 qui seria reserva pel Campionat de Catalunya Matxplay. S’informarà a la Junta Directiva per a que trobi la solució a la situació creada.

 

5) Propostes que han arribat per escrit. Associació de Jugadors.

 

Es tracten les propostes que han arribat per escrit a la Comissió Esportiva. En especial les rebudes de Joaquim Riera i de Alonso Solà. S’observa que algunes de les propostes ja han estat tractades i aprovades i altres es descarten o bé no es consideren per no tenir competències la Comissió Esportiva o per no considerar-se viables.

 

Totes les propostes que vagin dirigides a la Comissió Esportiva han de ser escrites i signades a nivell personal, com a camp, com a club o com associació.

 

Jaume Pallarès explica la creació d’una Associació de Jugadors . Destaca que l’objectiu principal és millorar la qualitat del P&P i ajudar en el desenvolupament del nostre esport.

 

Es destaca que actualment hi ha cinc membres de la comissió esportiva que no estan representant als camps.

 

6) Disciplina

 

S’obre expedient disciplinari a un jugador. Es llegeix l’exposició dels fets del Comitè de Competició de la prova on es destaca que el jugador va manipular el resultat de la tarja. També es llegeix la carta de reconeixement dels fets del propi jugador on expressa el seu avergonyiment pel que va fer. La comissió esportiva valora i agraeix el ràpid reconeixement de culpa de l'afectat.

 

Es parlarà amb un altre jugador sobre la seva actitud

 

7)Criteris de selecció per la Selecció Catalana 2005

 

S’acorda que sigui tractat en la propera reunió del mes de desembre.

 

8) Comissió d’Àrbitres

 

S’acorda crear la Comissió d’Àrbitres on hi formaran part entre d’altres els quatre arbitres actuals de P&P.

 

En la primera reunió de la Comissió d’Àrbitres es decidirà quines proves arbitra cada persona en el 2004.

 

9) Conveni Clubs Sense Camp i ACPP pel 2004

 

S’aprova la proposta i es passa a la Junta Directiva per la seva aprovació definitiva. Posteriorment es farà arribar a tots els camps que estan en conveni amb l’ACPP o que s’han interessat en estar-ho per a que ho puguin signar-lo i aparèixer en el calendari 2004.

 

 

10) Open Sènior  a Sardenya.

 

Es nomena responsable de la Comissió Esportiva per aquest torneig al Sr Francesc Solé representant dels Sèniors.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC