Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Vinculació de jugadors a clubs

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 11949
24.11.2009

Circulars FCPPVinculació de jugadors a clubs

Circular FCPP 20/2009. Criteris que es seguiran per a tenir una base de dades més ajustada a la realitat i tenint en compte que cada jugador/a només podrà constar com a vinculat a un club

FCPP                       CIRCULAR Nº 20/2009

Vinculació de jugadors a clubs

A tots els jugadors/es i clubs,

Periòdicament la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ens demana informació dels clubs membres de la Federació Catalana de Pitch & Putt i del nombre de llicències vinculades a cada club.

Com a clubs federats fem constar els que el present any han pagat la quota com a club i estan registrats al Registre d’Entitats Esportives en l’esport del Pitch & Putt.

Com a jugadors federats consten els que han pagat la llicència federativa de l’any. Les llicències dels esportistes de la nostra federació són tramitades originalment pels clubs o a la seu de la federació. En ser un esport bàsicament individual la renovació anual la fa directament la federació. El nombre de llicències que comuniquem a la  Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya per cada club són les que inicialment va tramitar aquell club i/o continuen actives o les que consten en els equips del Campionat de Catalunya per Equips.

Per a tenir una base de dades més ajustada a la realitat  i tenint en compte que cada jugador/a només podrà constar com a vinculat a un club, de cara al futur es seguiran els següents criteris:

 

1er) Els jugadors inscrits en equips del Campionat de Catalunya per Equips quedaran vinculats aquell any al club al que pertany  l’equip.

 

2on) Un jugador/a que ha obtingut la llicència federativa  en un club constarà com a vinculat a aquell club mentre:

 

-el jugador/a no participi en un equip d’un altre club en el Campionat de Catalunya per Equips

- el jugador no comuniqui a la FCPP un altre vincle amb un altre club

 

3er) Qualsevol jugador o jugador/a que no hagi estat inscrit al Campionat de Catalunya per Equips del present any pot demanar per escrit, fent constar el seu DNI, que consti com a vinculat a un club diferent al que constava fins la data de la comunicació o també pot demanar constar com a independent. Per a fer aquest canvi caldrà comunicar-ho per e-mail a : fcpp@pitchputt.cat o per fax al 93 342 42 49 o bé per correu tradicional a la seu de la FCPP.

 

4rt) La resta de jugadors constaran vinculats al club que constaven l’any anterior.

 

Secretaria de la FCPP

Novembre de 2009

 

Nota: Per vinculat s’entén que té una relació esportiva amb aquell club.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC