Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Pitch & Putt a les escoles i instituts

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 12452
24.02.2010

Circulars FCPPPitch & Putt a les escoles i instituts

Circular FCPP 3/2010. Pitch & Putt a les escoles i instituts

FCPP                              CIRCULAR 3/2010

 

Pitch & Putt a les escoles i instituts

 

A tots els clubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt (FCPP),

La FCPP posa en marxa un any més en el 2010 el programa Pitch & Putt a escoles i instituts de Catalunya . Un programa amb la col·laboració del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya per a fer arribar l’esport del Pitch & Putt a centres escolars. L’objectiu és que molts nois i noies  coneguin el nostre esport practicant-lo per primera vegada i que posteriorment s’aficionin.  Els nens i nenes poden ser uns grans difusors del P&P ja que posteriorment ho parlen amb altres amics, pares, família, etc...

Es poden fer dos tipus d’activitats. La primera seria realitzada al propi camp i consistiria en conèixer els cops essencials del P&P . La FCPP col·laborarà amb 90 euros per cada grup de 20 a 30 alumnes. Aquest tipus d’activitat, que durarà una hora, serà prioritària davant de la segona opció.

La segona activitat seria per aquells casos en que no es pogués fer en un camp de P&P  per distància o despeses de trasllat a un camp. En aquest cas la FCPP podria enviar a persones i material (canxes, mini greens, pals, boles toves,...) per fer l’activitat d’iniciació al P&P.

En els dos casos sempre serà necessari que hi hagi 3 monitors per cada grup de 30 nens, un dels quals ha de ser el propi professor d’educació física del centre que faci l’activitat.

Cada club pot presentar diferents propostes i la FCPP les avaluarà intentant que les activitats es desenvolupin en tot el territori i que es facin en el màxim de camps. El primer pas és contactar amb els professors d’educació física del centre d’ensenyament per a proposar l’activitat. En cas d’estar interessats cal fer-nos arribar la proposta.

Qualsevol club que estigui interessat cal que es posi en contacte amb la FCPP. Les dates que es faran les activitats seran fins a finals de novembre de 2010 sempre hi quan no es cobreixi el nombre de centres escolar previstos pel programa que serà d’uns 30 en el 2010.

 Secretaria de la FCPP

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC