Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Regles Locals i Condicions de Competició de l'Interclubs a Fornells

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 1513
02.03.2004

Camp. Catalunya per EquipsRegles Locals i Condicions de Competició de l'Interclubs a Fornells

Xè CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DE PITCH & PUTT INTERCLUBS CERVESA BECK'S 2004 – 1ª DIVISIÓ
TORNEIG RANKING ACPP 2002

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS 

DE PITCH & PUTT 2004 – 1ª DIVISIÓ

 

PITCH & PUTT FORNELLS

6 de març de 2004

 

REGLES LOCALS

 

1 – FORA LÍMITS (Regla 27)

Definits i delimitats per estaques blanques i tanca del camp.

 

2 – OBSTRUCCIONS

A més de les així definides per la Regla 24, es consideren

a) obstruccions movibles (alleujament segons la Regla 24-1): les  pedres en els bunkers

b) obstruccions inamovibles (alleujament segons la Regla 24-2b):

- les marques de sortida de tots els forats

- totes les estaques del camp.

(Recordeu que les estaques blanques que delimiten els fora de límits són objectes fixes que estan fora dels límits del camp i per tant, NO ÉS POSSIBLE ALLEUJAR-SE SENSE PENALITZACIÓ).

 

3 – TERRENYS EN REPARACIÓ

Àrees tancades senyalitzades amb estaques o pintura blava.

 

4 – BOLA ENCASTADA (Regla 25-2)

Fent extensiu el seu alleujament a tot el recorregut que no sigui sorrós.

 

5 – COL.LOCACIÓ DE LA BOLA

Una bola que està en una zona segada arran en el recorregut, pot ser aixecada sense penalització i netejada. Cal marcar la bola abans de aixecar-la. Si la bola ha estat aixecada, cal col.locar-la en un lloc dins de la distància de 15 cms. del lloc on estava originalment i no més a prop del forat, que no sigui en un obstacle o en un green.

La bola pot ser col.locada solament una vegada i està en joc quan ha estat col.locada (Regla 20-4). Si la bola no queda en repòs en el lloc on es col.loca s’aplica la Regla 20-3d (es dir, cal reposar la bola sense penalització i si segueix sense quedar en repòs en aquest lloc, cal col.locar-la en el lloc més proper on pugui quedar en repòs, no més a prop del forat ni en un obstacle). Si la bola, en col.locar-la, queda en repòs en el lloc on es col.loca i posteriorment es mou, no hi ha penalització i caldrà jugar-la tal com estigui, llevat que sigui d’aplicació al dispost en alguna altra Regla.

Si la bola no es marca abans d’aixecar-la o és moguda d’alguna altra forma, tal con fent-la rodar amb el pal, s’incorre en la penalització de 1 cop.

Penalització per infracció d’aquesta Regla Local

Joc per cops – Dos cops

Nota: si un jugador incorre en la penalització general per infracció d’aquesta Regla Local, no l’hi és d’aplicació la penalització de 1 cop en que pugui incórrer perquè la bola no ha estat marcada o ha estat moguda incorrectament en lloc de aixecada.

 

                                                                                  EL COMITÈ

 

ACPP - CAMPIONAT DE CATALUNYA

PER EQUIPS 2004 – 1ª divisió

 

PITCH & PUTT FORNELLS

 

Dissabte 6 de març de 2004

 

 

 

CONDICIONS DE LA COMPETICIÓ

 

1 – HORARI DE SORTIDA (Regla 6-3ª Nota).

Si el jugador arriba preparat  per al joc al Tee de Sortida del primer forat a jugar, dins els cinc minuts posteriors a la seva hora oficial de sortida, en absència de circumstàncies que justifiquin la suspensió de la penalitat de desqualificació segons s’estableix en la Regla 33-7, la penalitat per no començar a jugar a la seva hora és de 2 cops en el joc per cops. La penalitat per retard superior a cinc minuts del horari de sortides serà de DESQUALIFICACIÓ.

L’hora de sortida serà la que figura per l’Equip en la llista oficial de sortides. Fins i tot si les sortides reals de la Prova van retardades, els jugadors hauran de presentar-se en el tee que els correspon amb una mica d’antelació a la seva hora oficial de sortida. En cas de retard en les sortides, s’haurà de comunicar a l’estàrter la seva presència a l’hora oficial.

 

2 – CONSELL.
Com cas excepcional i seguint la tradició de l’Interclubs, encara que es tracti d’una competició individual per cops i per parelles, els membres d’un equip que juguin de forma individual en el mateix grup, es consideraran companys de bàndol a tots els efectes. Això afecta principalment i entre altres, l’aplicació de les Regles sobre consell, ajuda, ordre de joc, bola moguda, bola desviada, identificació de la bola, joc de bola provisional i joc de segona bola. El Capità de l’equip podrà donar consell als components que estiguin jugant, aquests entre si i els seus caddies respectius.


3 – TELÈFONS MÒBILS

Es prega desconnectar el mòbil mentre s’estigui jugant en el camp.

 

4 – ENTREGA DE TARJETES (Regla 6-6b).

En acabar la volta, els components del partit revisaran, firmaran i lliuraran les targetes, TOTES A L’HORA, en el lloc determinat per el Comitè, TAN AVIAT COM SIGUI POSSIBLE.

                                                                                             

 

EL COMITÈ

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC