Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de l'Acta de la Comissió Esportiva de l'ACPP de Febrer de 2004

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 1575
23.03.2004

Circulars ACPPResum de l'Acta de la Comissió Esportiva de l'ACPP de Febrer de 2004

Circular Nº 11/2004
ACPP

ACPP                                    CIRCULAR 12/2004

 

Acta de la Comissió Esportiva del mes de Febrer

 

1- Comité d’Àrbitres

 

Es presenta a Narcís Sureda com a President del Comitè d’Àrbitres qui formarà part de la Comissió Esportiva. Explica que el Comitè d’Àrbitres tindrà un Comitè Executiu format per cinc persones. Informa dels propers arbitratges

 

 

2- Ranking

 

S’estudiarà que pel 2005 es limiti el handicap per participar-hi per evitar el joc lent i que hi puguin participar els jugadors de més alt nivell. S’explica que en una sortida de la prova puntuable pel Ranking feta a Badalona un grup de jugadors de handicap molt alt van col·lapsar el camp. Aquest fet hagués pogut significar el no poder acabar aquella sortida.

 

Per a properes proves del Ranking 2004 es parlarà amb els camps per a que facin el major nombre de sortides per a que puguin participar el màxim nombre de jugadors.

 

 

3- Interclubs

 

Narcís Sureda, com a president del Comitè d’Àrbitres, recorda que abans de cada sortida es fa un recordatori de normes amb els capitans.

 

S’explica que hi va haver dues desqualificacions a Can Rafel per mala complimentació de la tarja en els fourballs de les parelles. Es llegeix la reclamació feta per l’equip de Gualta. Seguint els casos que s’havien donat en anys anteriors no s’accepta la reclamació i es mantenen les desqualificacions.

 

 

4- Standards

 

Es presenta una primera part de l’estudi. Es veu que el camp de Mas Pagès és on hi ha més pujades de handicap de forma destacada. Aquest podria ser un camp per fer la prova pilot durant un any.

 

Es proposa continuar l’estudi per a poder prendre una decisió amb més dades.

 

 

5- Proposta de canvi en el Fourballs

 

Es llegeix una proposta feta per la Sra Larena sobre modificació en el sistema de baixada en els handicaps.

 

En haver-se fet un canvi recentment en els fourballs es decideix esperar com a mínim un any més per a fer altres modificacions en els fourballs.

 

 

6- Proposta de canvi en la zona neutra

 

Es llegeix la proposta feta per la Sra Larena. Com està en fase d’estudi per part de la Comissió Esportiva es tindrà en compte aquesta proposta ,com altres, quan es tingui un estudi ampliat.

 

 

7- Canvis en el Reglament Disciplinari

 

S’acorda proposar a la Junta Directiva que per aquells jugadors que estiguin apuntats en un torneig i no avisin de la seva no assistència es consideri:

 

falta lleu la no compareixença d’un jugador en 2 proves (abans era en 1)

falta greu la no compareixença d’un jugador en 4 proves (abans era en 2 )

falta molt greu la no compareixença d’un jugador en 6 proves (abans era en 4)

 

 

8- Disciplina

 

A) S’obre expedient disciplinari a 4 jugadors per la no compareixença en 2 proves

 

B) S’obre expedient disciplinari a un jugador per falta molt greu  per insults a un àrbitre.

Se li aplica una suspensió cautelar de handicap per la gravetat dels fets que es llegeixen de l’informe fet del propi àrbitre.

 

C) Després de llegir les al·legacions presentades per un jugador i després de llegir els escrits dels dos camps on va ocórrer els incidents a sancionar, la Comissió Esportiva acorda una suspensió d’un any i sis mesos. Es seguirà el curs de l’expedient tal com estableix el Reglament Disciplinari.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC