Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Resum de l'Acta de la Comissió Esportiva de l'ACPP de Març de 2004

Ets a:  IniciNotíciesCirculars ACPPNotícia id 1620
06.04.2004

Circulars ACPPResum de l'Acta de la Comissió Esportiva de l'ACPP de Març de 2004

Circular Nº 15/2004
Acta de la Comissió Esportiva del’ACPP de data 23 de març de 2004

ACPP                              CIRCULAR Nº 15/2004

 

Acta de la Comissió Esportiva del’ACPP de data 23 de març de 2004.

 

1.- Nomenament d’un secretari d’actes i convocatòries.

 

Es decideix que les funcions de secretari d’actes i convocatòries de la Comissió Esportiva de l’ACPP es realitzaran de forma rotatòria entre els membres d’aquesta comissió que vulguin assumir aquesta feina.

 

2.- Problemes amb l’enviament de dades dels campionats al sistema central i la seva repercussió en els handicaps.

 

Degut a impossibilitats tècniques i prenent l’experiència de la RFEG, que per les seves característiques pot trobar-se amb situacions semblants, es decideix d'una banda: intensificar els esforços per tal que els camps facin cada vegada menys errors, i de l'altra mantenir la norma en virtut de la qual si un camp no ha enviat els resultats el mateix dia de la prova no podrem considerar-la vàlida per a modificar els handicaps.

 

3.- Campionats de Catalunya. Reglament propers campionats. Reflexions sobre l’Absolut i Matxplay.

 

Sobre el Campionat de Parelles de Catalunya a celebrar a Manresa els propers 22 i 23 de maig, es decideix eliminar la modalitat Greensome per semblar poc adient, i donar més importància a la modalitat Foursome que és la més jugada a nivell internacional.

 

S’acorda, realitzar un tall el dissabte 22 de maig, jugant sota modalitat Fourball, del qual passaran 54 parelles com a màxim, empatats inclosos, i jugar el diumenge 23 de maig dues voltes sota la modalitat Foursome, jugant els partits en grups de tres parelles, donat que únicament hi haurà tres boles en joc a cada partit.

 

4.-Open de Teià i reunió de l’EPPA. Possibilitats de fer algun torneig de cara a l’any que ve amb normativa internacional.

 

Es destaca la bona acollida de l'Open de Teià pels jugadors i la gran presència de jugadors internacionals. l'ACPP es planteja potenciar algun campionat amb mides internacionals a partir de la temporada que ve.

 

5.- Campionat del món de l’octubre a Itàlia i altres esdeveniments internacionals.

 

            Els propers esdeveniments internacionals previstos són els següents:

-         7, 8, 9, 10 octubre, World Cup Invitational a cel·lebrar a Roma amb 3 o 4 jugadors per país

-         30 i 31 oct, 1 nov 2004 Matx Galícia - Catalunya amb la participació de 6 jugadors per part de Catalunya.

-         Principis de 2005 (gener, febrer, març) tornada del Matx Catalunya - Galícia amb camp i dates per determinar.

-         Febrer 2005, Catalunya – Gran Bretanya

 

6.- Standards. Presentació de l’estudi i propostes.

 

L’estudi es basa en una suma dels tornejos jugats a tots els camps per separat, i obtenint una mitja de pujades i baixades per cada camp, es realitzen dues llistes ordenades tant per el tant per cent de pujades de handicap com per el tant per cent de baixades de handicap.

 

Hi ha dos camp que es presenten clarament com a camps més difícils i cinc camps que es presenten com a més fàcils.

 

Es proposa demanar a la Junta Directiva que es defineixi en el tema dels standardsi si fos necessari que ho transmeti a l’Assemblea General de l’ACPP per a la seva aprovació.

 

Es demana igualment a la Junta Directiva que defineixi com aplicar aquest sistema en forma de prova.

 

7.- Disciplina.

 

Degut a la modificació per part de la Junta Directiva del nombre de no assistències a tornejos i el seu tipus de falta, aquest passen de 1, 2 i 4 faltes a 2, 4 i 6 faltes.

 

Hi ha 20 jugadors que han faltat a 2 tornejos sense avisar al camp i per tant se’ls imposa una sanció per falta lleu amb una durada fins a un mes, s’acorda imposar la sanció de 15 dies inhabilitats per jugar  tornejos de l’ACPP i se’ls informarà adientment de la seva sanció.

 

Les faltes molt greus passen igualment de 1 a 4 anys de sanció a 6 mesos a 4 anys de sanció.

 

Com a tal, es passen a revisar sancions ja imposades i es revisaran d’acord a aquesta nova normativa:

 

- Sr. A, amb sanció imposada per 1 any el 20/05/03, es redueix la sanció a 10 mesos i per tant aquesta té durada fins el 20/03/04

 

- Sr.B, amb sanció de 6 mesos imposada el 19/10/03, es manté al mínim de 6 mesos.

 

-Sr.C, amb sanció de 1 any i 6 mesos imposada el 27/01/04, es redueix la sanció a 9 mesos i per tant aquesta té durada fins el 27/10/04.

 

S’imposa sanció al Sr. D, per 4 mesos per falta molt greu per insults a un àrbitre, amb atenuants, començant a contar aquesta sanció properament a l’enviament de la resolució de la Comissió Esportiva de l’ACPP al jugador.

 

9.- Propostes que han arribat a la Comissió Esportiva.

 

- A les queixes de deficiències subsanables en un camp en temes de bunkers amb insuficiència de sorra i catifes velles, es contesta que tot i que molt possiblement el camp podria estar en millors condicions, aquest no és en tot cas un tema a tractar per la Comissió Esportiva per no tenir aquesta competències en aquest sentit, i en tot cas la Comissió Esportiva l’únic que pot determinar és que el camp si que era apte per jugar.

 

- A les queixes sobre un circuit i el seu alt preu i falta de atencions als jugadors per part dels organitzadors de la prova, es contesta que la Comissió Esportiva no té competències en aquest sentit, però que es tramet còpia d’aquesta queixa a l’organitzador de la prova.

 

- A les queixes dels jugadors perjudicats pel no enviament dels resultats correctament al sistema informàtic central, es contesta tal i com queda reflectit al punt 2 d’aquesta acta, que estem d’acord que és injust que al jugador li toqui rebre quan no té cap culpa, però que en qualsevol cas, aquest es presenta com un problema de tipus tècnic amb total impossibilitat de fer modificacions amb efectes retroactius en un sistema dinàmic com el nostre, que hem adoptat per a la gestió del handicap.

 

-A la queixa per la desqualificació de la parella Fourball de l’Escala – Empúries, la Comissió Esportiva es ratifica en aquesta desqualificació.

 

10.- Proposta de dia i hora de la propera reunió.

 

Es proposa la propera reunió per el 20/04/04.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC