Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Celebrada l’Assemblea de la FCPP

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 18768
28.06.2012

Fulls Informatius FCPPCelebrada l’Assemblea de la FCPP

Celebrada l’Assemblea de la FCPP


Celebrada l’Assemblea de la FCPP


El 21 de juny del 2012 es va reunir l’Assemblea General de la FEDERACIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT, prèviament convocada i va acordar els següent punts :

Es van recordar els principals punts de l’Assemblea General Ordinària del 14 de desembre de 2011 on es va aprovar el pressupost del 2012, el programa anual i del calendari esportiu oficial del 2012  i les quotes del 2012.

Es va aprovar l’informe d’activitats del 2011 on es detallaven totes les activitats i programes que ha desenvolupat la FCPP, així com un detall dels esportistes i equips que van quedar en les primeres posicions de les competicions oficials FCPP o representant a la FCPP.

Es va aprovar la liquidació de l’exercici 2011 on hi va haver un superàvit de  18.307,31€ que passa a remanent. Cal dir que en el 2011 es va reduir de forma molt significativa la subvenció de la Generalitat però l’esforç en el  control pressupostari ha permès un bon resultat econòmic sense haver de modificar les principals activitats i serveis que desenvolupem com a federació.

Es va aprovar la gestió de la Junta durant l’exercici 2011.

Es van votar els Comitès de disciplina i d’apel·lació. Es va aprovar que fossin les mateixes persones que ho eren fins ara.  El Comitè de Competició i Disciplina Esportiva estarà format per: Joan Circuns, Joan Perich i Francesc Solé. I el  Comitè d’Apel.lació el formaran: Susana Bleier, Ignasi Voltà i Ernest Romo.

Es va presentar a Félix Gómez com a nou representant dels àrbitres.

Es va aprovar el  trasllat de domicili de la FCPP al C/Diputació 274 pral de Barcelona i es va modificar l’article 3 dels Estatuts que fa referència a la seu de la FCPP.

Finalment es van nomenar els interventors per a l’aprovació de l’acta de l’Assemblea.

La propera Assemblea Ordinària de la FCPP serà en el mes de desembre.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC