Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El P&P Gualta fa el doblet en guanyar la Copa Catalunya-Trofeu Solius 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19698
30.10.2012

Fulls Informatius FCPPEl P&P Gualta fa el doblet en guanyar la Copa Catalunya-Trofeu Solius 2012

El P&P Gualta fa el doblet en guanyar la Copa Catalunya-Trofeu Solius 2012


 

Els dies 6 i 7 d’octubre es va celebrar al Pitch & Putt Gualta (Girona)la Copa Catalunya – Trofeu Solius 2012, organitzada per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Hi van participar els 8 millors equips classificats de1era Divisió del Campionat de Catalunya per Equips.

El dissabte a les 9h del matí s’iniciava la primera volta competició per parelles, posteriorment es va jugar la segona volta sota la modalitat individual. Després de la primera ronda, els equips que lluitaven pel campionat van ser P&P Gualta, Hcp1 Joyería Agustín, P&P Sant Cebrià Blanc i P&P Franciac que arribaven a semifinals. I per la 5ena  a la 8ena plaça lluitaven Vallromanes, Can Rafel, Vendrell i Badalona. A la final arribaven Gualta i Franciac.  Gualta havia guanyat a quarts a Vallromanes per 6,5 a 2,5 i posteriorment en semifinals a HCP1 per 6 a 3. Franciac s’havia imposat a quarts a Badalona per 7,5 a 1,5 i en semifinals a Sant Cebrià per 6 a 3.  

El diumenge es va jugar la final de la Copa Catalunya 2012 on el jugadors locals del P&P Gualta guanyaven a Franciac per un resultat de 6,5 a 2,5. Era la segona Copa Catalunya que aconseguien després de la guanyada el 2008. L’equip de Gualta estava composat pels jugadors: Fernando Cano (capità), Juan Martínez, Dani Giménez, Diego Cano, Josep Martínez, Josep Gurillo, José Santos, Josep Ramón Portell i Jordi Coromines.

El P&P Franciac va ser el campió de la Copa Catalunya en el 2005 i 2011. Els components del seu equip van ser: Eric Puig, Marc Garcia, Jacint Corrales, Martí Moreno, Xavi Fontanet, Joan Poch, Emili Sanmartin, Tomás Mendez.

La resta de la classificació dels equips va quedar de la següent manera:

  1. Gualta
  2. Franciac
  3. Hcp1
  4. Sant Cebrià
  5. Can Rafel
  6. Badalona
  7. Vallromanes
  8. El Vendrell


Veure Classificacions

Veure àlbum de fotos

Veure vídeo

Links esportcatala.cat 


   

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC