Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu novembre 2012

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 19927
29.11.2012

Fulls Informatius FCPPFull informatiu novembre 2012

Marta Farrés i Eric Puig guanyen la Copa ACPP Parelles Mixtes

Del 23 al 25 de novembre es va jugar al Pitch & Putt Sant Cebrià (El Maresme) la Copa ACPP Parelles Mixtes 2012, organitzada per l’Associació Catalana de P&P. Hi van participar un total de 112 parelles. Aquesta competició consta de 3 voltes, la primera es juga sota la modalitat fourball, la segona greensome i la tercera i més exigent la foursome. Per accedir a jugar les dues últimes voltes s’ha de passar un tall al que només hi poden accedir les 36 millors parelles. El tall després de la primera volta va quedar a 53 cops i no totes les parelles amb aquest resultat van passar a participar la segona part del Campionat.

La primera volta es va jugar entre divendres 23 i dissabte 24, la millor parella va ser la composta pels germans Sergio i Carolina González ell, actual Campió de Catalunya Dobles i ella Campiona de Catalunya Femenina 2012 que van fer 46 cops, tots dos del P&P Vallromanes, amb un cop més va quedar el Roger Albiñana (P&P El Vallès) i la Gabriela Chavarria i en 3era, 4arta, 5ena i 6ena posició va haver una empat a 48 cops, entre les parelles Xavier Ponsdomenech i l’Irina Kameneva (P&P Papalús), el Xavier López i la Marta Trillo (P&P Teià), l’Eric Puig (P&P Franciac) i la Marta Farrés (P&P Badalona) i el Paco Salido i la Dolores Alcázar (P&P Portal del Roc) campions de l’edició 2010.

El diumenge  a les 10:00 en punt de matí s’iniciava la segona volta greensome. La millor parella va ser l’actual Campió de Catalunya Matxplay l’Eric Puig i la Marta Farrés que van fer un gran resultat de 9 sota el par. Després d’aquesta volta, la jove parella ja lideraven el Campionat amb un total acumulat de 93 cops, en segona posició els germans González amb 96 cops  i amb un cops més la parella Albiñana-Chavarria.

Cap a les 14:00h del migdia, s’iniciava la 3era i última volta, la més exigent de totes ja que aquesta modalitat no permet cap marge d’error a cap membre de la parella.

El grup dels líders anaven força igualats, al forat 16 la diferència entre les dues parelles és va reduir, per que el Sergio i la Carolina van fer birdie, al forat 17 va sortir la jugadora del P&P Badalona fent un gran cop i deixant la bola molt a prop del forat i l’Eric no va fallar, van fer birdie. Al forat 18 una mala sortida de la Campiona de Catalunya va fer que la bola anés a parar sota d’un arbre i allà es van esvair totes les possibilitats d’emportar-se la Copa ACPP Parelles Mixtes, perquè l’Eric l’havia deixat a green de primer cop. Així és van proclamar Campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2012 i la classificació final va ser:

  • Campions Eric Puig i Marta Farrés amb 145 cops
  • Sots campions: Sergio Gonzalez i Carolina Gonzalez 149 cops
  • 3er classificats: Xavier López i Marta Trillo 150 cops
  • 4art Classificats: Roger Albinyana i Gabriela Chavarria 151 cops
  • 5ens classificats: Kenneth Joseph i Marilyn Holmes 152 cops


Veure les classificacions

Veure l’àlbum de fotos

Veure notícia publicada al web del diari Sport

Veure notícia publicada al web esportcatala.cat

Veure vídeo de la competició


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC