Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El Pitch & Putt col·labora amb Càritas i amb la Marató de TV3

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 20028
12.12.2012

Altres NotíciesEl Pitch & Putt col·labora amb Càritas i amb la Marató de TV3

El passat dia 9 de desembre es va celebrar a la majoria de camps d’arreu de Catalunya els Tornejos benèfics de Pitch & Putt

El Pitch & Putt col·labora amb Càritas i amb la Marató de TV3

El passat dia 9 de desembre es va celebrar a la majoria de camps d’arreu de Catalunya els Tornejos benèfics de Pitch & Putt que cada any es celebren per aquestes dates. A diferència d’edicions anteriors, aquest any es destinava una part  a Càritas i una altra a la Marató de TV3 que aquesta any està dedicada a la Lluita contra el Càncer. Tots els camps que el van organitzar van fer una sola sortida excepte alguns camps de 9 forats que en van fer dues.

Hi van participar un total de 1.096 jugadors i jugadores de tot Catalunya i els camps que van organitzar aquest torneig van ser el P&P Bellpuig, bonÀrea P&P, P&P Can Pascual, P&P Can Rafel, P&P Castelló Empuriabrava, El Vendrell P&P, P&P Gualta, Hcp1 P&P, Teyco P&P l’Ampolla, P&P Lleida, P&P Mas Nou, P&P Mas Pagès, P&P Oller del Mas, P&P Papalús, P&P Portal del Roc, Roc 3 P&P, P&P Sant Cebrià, Sant Jaume P&P Centre, P&P Barcelona-Teià, Castell de Godmar P&P Badalona, P&P Cambrils, Can Dragó P&P, P&P El Vallès, La Garriga P&P, Mas Gurumbau P&P,  P&P Sant Cugat, P&P Tennis Mora i el P&P Vallromanes.

Gràcies a la participació de molts jugador/es catalans en total es va aconseguir un donatiu de 11.460 €, dels quals la meitat va destinada a la Marató de TV3 i l’altre meitat a Càritas. Degut a la crisis que ens envolta aquest any la participació ha estat una mica inferior a la d’altres anys. L’any 2011 hi van participar 1183 jugadors i jugadores i es va aconseguir un donatiu de 13.580 €.


Veure àlbum de fotos dels tornejos benèfics

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC