Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Places pel II World Strokeplay Championship

Ets a:  IniciNotíciesFIPPANotícia id 20135
04.01.2013

FIPPAPlaces pel II World Strokeplay Championship

Les places per jugadors catalans al II World Strokeplay Championship s'adjudicaran en funció de la classificació al Rànquing FCPP 2013
Del 4 al 7 de juliol de 2013 es jugarà a Sigueiro, Santiago de Compostela, el II World Strokeplay Championship. Les places per a jugar la competició seran determinades per a cada entitat membre de la FIPPA en funció del degradat inicial de places que es pot consultar a www.fippa.net i de la distribució de places no utilitzades per altres entitats membres de la FIPPA. 

Un cop determinades les places adjudicades a la FCPP per la FIPPA, s'adjudicaran les places pels jugadors interessats a participar a la competició en funció de la classificació actual del Rànquing FCPP 2013 fins a la 4ª prova que es jugarà del 19 al 21 d'abril i d'aquesta forma poder informar a la FIPPA dels jugadors participants abans de mitjans de maig, data marcada per la FIPPA per determinar els jugadors inicialment interessats en participar. 

Altres jugadors catalans podran aconseguir places per aquesta competició per mèrits propis esportius i classificació en competicions de caràcter internacional.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC