Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 21 - Febrer 2013

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 20571
06.03.2013

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 21 - Febrer 2013

Amador Rodríguez i Alejandro Larrazábal lideren el Rànquing FCPP

  

El diumenge 17 de febrer es va disputar la prova del Rànquing FCPP que es va iniciar el dia 1 del mateix mes i que es va haver d’aplaçar pel fort vent que bufava aquell cap de setmana tant al P&P l’Ampolla (zona Oest) com al P&P La Garriga (zona Est). La prova va estar organitzada per la Federació Catalana de P&P i en total van participar 380 jugadors i jugadores, 270 al P&P La Garriga i a 110 al P&P l’Ampolla.

El millor jugador de la zona Est va ser l’Amador Rodríguez (P&P Sant Cebrià) que va fer 48 cops, seguit del Xavier López (P&P Teià), el Joan Martínez (P&P Gualta) i el Josep Ribes (P&P La Garriga ) que van fer tots ells, 51 cops. La millor jugadora va ser la Marylin Holmes (Semar) que va fer 1 cops sota par. I pel que fa a la categoria sènior el guanyador va ser l’Amador Rodriguez.

Els jugadors que lideren provisionalment la taula de la zona Est són: en categoria absoluta l’Amador Rodriguez amb 1878 punts, en la categoria femenina la Montserrat Garcia (P&P Vallromanes) amb 1920 i en categoria sènior l’Amador Rodriguez amb 2000 punts.

Els millors jugadors de la zona Oest van ser l’Alejandro Larrazabal que va fer 47 cops, seguit de l’Heribert Bernat (P&P Sant Jaume) amb un cop més i el Juan Francisco Salido (P&P Portal del Roc) amb 49. La millor jugadora va ser la Mercè Marco (P&P El Vendrell) que va fer 56 cops, els mateixos que la Conchi Carballo (P&P Penedés), l’Abby Nachshon (P&P Lleida) i l’Isabel Rodriguez (P&P Sant Jaume). El guanyador sènior va ser l’Heribert Bernat amb 48 cops.

Els jugadors que lideren la taula de la zona Oest son: en categoria absoluta l’Alejandro Larrazabal amb 1802, en categoria femenina l’Abby Nachshon (P&P Lleida) amb 1873 punts i a la sènior l’Antonio Serra (P&P Can Cuyàs) amb 1902.

En la categoria handicap el guanyador de la prova de la zona Est va ser, el Pablo Martin amb 51 cops. I el de la zona Oest l’Antonio Catalan amb 49 cops.

Pel que fa a la classificació scratch acumulada del Rànquing FCPP lidera la classificació general, l’Amador Rodriguez amb 1878 punts, seguit de l’Alejandro Larrazabal amb 1802 i en 3era posició el Roger Albiñana (P&P El Vallès) amb 1791. En la categoria femenina, lidera la taula la Montserrat García amb 1920 punts, seguida de la Pilar Montero amb 1900, els mateixos que la Marilyn Holmes. I pel que fa a la categoria sènior encapçala la classificació l’Amador Rodriguez amb 2000 punts, seguit de l’Antonio Catalan amb 1902 i en 3era posició el Juan Martinez (P&P Gualta) amb 1900.

En la classificació acumulada handicap encapçala la taula l’Antonio Catalan, en la categoria femenina la Gabriela Chavarria i en la sènior l’Antonio Catalan.

Classificacions

Notícia al web golfamateur.es del diari Sport

Notícia publicada al web esportcatala.cat

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC