Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Ja pots consultar el teu handicap actualitzat !!!

Ets a:  IniciNotíciesCatalunyaNotícia id 212
14.03.2003

CatalunyaJa pots consultar el teu handicap actualitzat !!!

Cal posar la llicència o els dos cognoms.
Els handicaps que ofereix la web estan actualitzats diferents vegades a la setmana. En aquesta segona fase els handicaps s'actualitzaran dues vegades o més a la setmana. Això permetrà que el jugador coneixi el seu HCP i també serà de gran utilitat pels camps per poder anar provant el nou programa de competicions. Cal destacar que encara no s'estan modificats al dia, per tant un jugador que hagi jugat avui mateix no veurà el seu handicap modificat.

Cal recordar en tot moment que el màxim responsable de conèixer el seu handicap és el jugador. Com diu l'article 7.0 del Reglament de Handicap de l'ACPP:
"Cada jugador haurà d'assumir la responsabilitat de conèixer i informar sobre el seu Handicap Exacte i les variacions que hagi pogut tenir entre un i altre concurs. En aquest cas, el jugador haurà d'informar al camp on es celebri el concurs i el jugarà amb el seu nou handicap exacte."

En una tercera fase, quan tots els tornejos es computin utilitzant la web de l'ACPP la variació del HCP es farà diariament. Si has jugat el dissabte i modifiques HCP i et conectes el diumenge, veuràs el teu handicap com ha canviat. També es podrà consultar en aquell moment l'historial del jugador.

Cal també dir que aquelles persones que disposin de cognoms compostos veuran que en algun cas no apareix del tot correcte el seu nom en la segona fase. En la tercera fase també està previst solucionar-ho.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC