Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 31 - Gener 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 22949
28.01.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 31 - Gener 2014

Marc Perez guanya la 1era prova del Rànquing EPPA 2014

       

Els dies 10, 11 i 12 de gener es va disputar al Pitch & Putt Sant Cebrià (Sant Cebrià de Vallalta) la 1era prova del nou Rànquing EPPA 2014, organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. La participació va ser un èxit amb 405 participants. A diferencia del Rànquing FCPP aquest es juga només amb 2 ferros i un putter i les mides dels forats van des d’un mínim 40 m i un màxim de 90. És la modalitat amb la que es juguen les competicions internacionals de l’EPPA (Federació Europea de Pitch & Putt)

Aquest rànquing consta de 4 proves i comptabilitzen les 3 millors. Es juga per arreu Catalunya i les properes proves es celebraran a El Vendrell P&P, al Roc 3 P&P i al P&P Fornells

El millor resultat el va fer el Marc Pérez (P&P Hcp1), amb 47 cops, seguit del Marc Lloret (P&P Platja d’Aro), l’Alexandre Albiñana (P&P El Vallès) i el jugador local Amador Rodriguez, tots ells amb un cop més. Pel que fa a la categoria femenina les millors jugadores van ser la Laura Sánchez (P&P Teià) i la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 2 cops sobre par.

La categoria handicap la va guanyar l’Enrique Ibañez jugador local i l’Alberto Menendez, amb 49 cops. El handicap femení se’l va emportar la jugadora Maria Rosa Pérez (P&P Can Dragó) amb el par del camp i el handicap sènior l’Enrique Ibañez.

La propera prova es celebrarà els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer al P&P El Vendrell.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Link al web del diari SPORT

 

Notícia publicada al diari el Mundo Deportivo:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC