Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 34 - Abril 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 23601
29.04.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 34 - Abril 2014

Full informatiu FCPP Num 34 - Abril 2014

Jordi Saborit guanya el VIII Open Catalunya

      

El dies 5 i 6 d’Abril el Pitch & Putt Barcelona-Teià, va acollir el VIII Open Internacional Catalunya organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt en el marc de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA). Hi van participar 144 jugadors de les associacions i federacions de Pitch de Noruega, Andorra, Suïssa, França, Holanda, Austràlia, Irlanda, Galícia i Catalunya.

El dissabte a les 8h en punt del matí es donava el tret de sortida a la primera volta de la competició, un cop finalitzada encapçalava la taula l’andorrà Pepe Garcia amb 49 cops, seguit de l’irlandès Eamon Gibney, Manuel Amor, Òscar Miguel de Almera,  i Toni Armengol (Andorra), tots ells amb un cop més. El mateix dissabte es va disputar la segona volta del campionat, els millors jugadors van ser el local Fidel Soler i el gironí Xavier Fontanet que van fer 48 cops, seguits amb un cop més del Jordi Serra, el Marçal Moré i l’australià James Rogerson. Una vegada finalitzada la primera jornada, anaven líders el Pepe García amb 100 cops, seguit del Jordi Serra, el Kieran Earls i el Josep García amb 101.

El diumenge amb temperatures molt primaverals s’iniciava la tercera i decisiva volta de l’Open, el resultat va anar variant constantment a falta de 2 forats. L’Open se’l disputaven entre 4 jugadors. El Jordi Saborit va finalitzar el campionat amb un total de 10 sota par i esperava a la casa club a la resta de jugadors.   El Marçal Moré va arribar al forat 18 amb 10 cops sota par i a l’acabar amb un boguie va perdre totes les opcions de guanyar. L’irlandés Kieran Earls va fer birdie al forat 15 i al 16 i també va acabar la competició amb 10 cops sota par. Finalment Jordi Serra que al forat 16 duia un avantatge de 3 cops (-13), va fer un mal cop a la sortida del forat 17 i la bola li va anar al bunquer i després fora límits, per fer un total de 6 cops. També va acabar les tres voltes amb 10 sota par.

El triple empat al final dels 54 forats feia que el títol es jugués a mort sobtada. El jugador que millor resultat fes respecte els altres en el primer o consecutius forats guanyaria. Acabat el forat 1 va quedar descartat el Jordi Serra que va fer 4 cops. Jordi Saborit salvava un par amb un putt de 4 metres, després de fer un mal cop de sortida i deixar la bola passat el rierol. Kieran Earls tenia opció de birdie però no el transformava.

Al forat 2 Earls no va ficar el putt i  Saborit no va deixar perdre l’oportunitat i va fer birdie, proclamant-se així campió del VIII Open Catalunya. La guanyadora en la categoria femenina va ser la catalana Abby Nachshon amb 159 cops, seguida de la jugadora local Marilyn Holmes amb 164 i en tercera posició la Pilar Montero amb 166.

El guanyador sènior va ser l’andorrà Pepe Garcia amb 155 cops, seguit del Joan Martí Illas amb 158 i en tercera posició en Francisco Arévalo amb 161.

L’entrega de premis va ser presidida per Santi Siquier, representant territorial d’Esport a Barcelona de la Generalitat de Catalunya i Víctor Moscatel, escollit el mateix cap de setmana com a nou president de la FIPPA.

 

Classificacions

Video de Tee a Green

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC