Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 36 - Juny 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24093
30.06.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 36 - Juny 2014

Oriol Mas i Pau Folguera lideren el Rànquing Juvenil

     

L’últim cap de setmana de juny es va celebrar la 3ª prova del Rànquing Juvenil FCPP /Interclubs Juvenil ACPP al P&P Badalona (zona Est) i al P&P Vallromanes (zona Oest), va estar organitzat per la Federació Catalana de P&P i van participar 168 joves jugadors.

Al P&P Badalona els millors jugadors de la categoria competició van ser la Laura Pasalodos i el Sergi Canal (P&P Hcp1) amb 3 cops sota par, seguits de l’Oriol Mas (P&P Franciac) amb un cop més. Encapçala la classificació general del Rànquing Juvenil l’Oriol Mas amb 111 punts, seguit de la Laura Pasalodos amb 107.

Entre els mes petits el guanyador de la prova va ser l’Ivan Ponsdomenech, líder del Rànquing i  integrant de l’equip que lidera el campionat, P&P Papalús Juvenil.

L’equip líder de la classificació de manera provisional (categoria competició), es  el de Sant Vicenç de Montalt, Hcp1 Juvenil amb 440 punts, seguit de Franciac swing Factory amb 430 i en 3ª posició el local, Badalona Mogauto amb 390.

Pel que fa  a la zona Oest, el millor resultat el va fer l’Alex Guillen (P&P El Vendrell) i el Pau Folguera (P&P Bellpuig) que van fer 56 cops, seguits del Carlos Busquier (P&P Can Cuyàs) i el Jordi Julià (P&P El Vendrell) amb 2 cops més. Lidera provisionalment la classificació del Rànquing Juvenil el Pau Folguera amb 100 punts, seguit del Joan Rios amb 94 i en tercera posició el Franc Espinola (P&P Vallromanes) amb un punt menys.

Pel que fa a la categoria d’iniciació el Miguel Albero (P&P Lleida) es qui va guanyar la prova i lidera de manera provisional el Rànquing Juvenil el Marc Bufarull (P&P Vallromanes).

El P&P Urgell Juvenil encapçala la classificació de l’Interclubs en la categoria competició i en categoria iniciació Vallromanes Juvenil.

La 4ª prova es disputarà els dies 13 i 14 de setembre al P&P Papalús i El vendrell.

 

Classificació de la prova i acumulada

Àlbum de fotos

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC