Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 37 - Juliol 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24283
29.07.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 37 - Juliol 2014

Enric Sanz guanya l’Absolut 2014

El 19 i 20 de juliol es va celebrar al Pitch & Putt Vallromanes el XVIIIè Campionat de Catalunya Absolut 2014. En total van participar 371 jugadors incloent els de la fase prèvia jugada el cap de setmana anterior.

Després de la primera jornada es situava líder el jove Carlos Vilardell amb 99 cops. Per darrera d’ell a un cop es situava Daniel Carreras  i Alexandre Albiñana a 3. En la penúltima volta tornava a haver canvi de líders. Primer anava Daniel Carreras amb 152 cops, Josep Martinez amb 153 els mateixos que Carlos Vilardell i Enric Sanz.

En els primers forats de la quarta i darrera volta hi va haver certa igualtat entre jugadors com Carlos Vilardell, Alexandre Albiñana, Manuel Amor, Ramon Jiménez i Enric Sanz amb acumulats al voltant de 10 cops sota par.  En el forat 6 Enric Sanz va iniciar una ratxa de 4 birdies seguits, trencat amb un par al 10 i continuat amb dos birdies més als forats 11 i 12. Aquesta magnífica ratxa permetia a l’Enric Sanz despenjar-se dels seus competidors que no aconseguien retallar cops. Només en Josep Martínez, que al forat 13 aconseguia un magnífic birdie des de fora de green, es perfilava com un possible rival.

Arribats als  forats llargs, en el 14 Enric Sanz enviava la bola, en el cop de sortida, a l’esquerra cap als arbres, que podia significar un fora de límits, però la bola va rebotar a les branques i va acabar dins del camp.  Feia el forat en 4. En el 15 també enviava la bola de sortida als arbres però la bola rebotava de nou i quedava al carrer a certa distància. Acabava el forat en 4. En aquests mateixos forats Josep Martínez perdia una oportunitat de par en el 14 i retallava només un cop en el 15 quan tenia possibilitat de birdie.

En els forats 16 i 17 novament Enric Sanz aconseguia acabar els forats en dos cops i li permetia arribar al forat 18 amb un gran marge de cops, que en fer par el proclamava campió de Catalunya Absolut 2014  amb 201 cops, 15 sota par.  Per darrera els classificats eren Josep Martínez en segona posició amb sis cops més. Ramon Jiménez tercer amb 208. Rafael Bañobre quart amb 209, els mateixos que Manuel Amor cinquè per pitjor darrera volta.

Amb aquesta victòria Enric Sanz aconsegueix el seu tercer gran campionat català a nivell individual. Havia guanyat el Campionat de Catalunya Matxplay en el 2013 i l’Absolut del 2010 després d’un emocionant desempat que va resoldre amb un forat en u al P&P bonÀrea. Aquest 2014 també ha guanyat el Campionat de Catalunya per Equips amb el seu equip P&P Badalona Odyssey i la Challenge Cup contra Irlanda amb la Selecció Catalana. Enric Sanz acabava així amb l’excel·lent trajectòria d’Alexandre Albinyana que havia guanyat tres absoluts seguits en el 2011, 2012 i 2013.


Classificació

Classificació de la fase prèvia

Àlbum de fotos

Àlbum de fotos de la prèvia

Link al web del diari SPORT

Vídeo de Tee a Green


Retall de premsa del diari l’Esportiu:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC