Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 38 - Setembre 2014

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 24675
30.09.2014

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 38 - Setembre 2014

Mercedes Marco Campiona de Catalunya 2014

 

El diumenge 28 de setembre es va jugar al Pitch & Putt Sant Cebrià, el XVIII Campionat de Catalunya Femení, que va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Cal destacar que aquest camp també va ser seu de la 1era edició el 1997.

 

La primera volta de la competició es podia escollir jugar-la a les 8:30h o a les 11:45h. En total hi van participar 100 jugadores. Va ser un dia gris i plujós i tal i com deien les previsions.

 

La millor jugadora després de disputar-se els primers 18 forats va ser la Marilyn Holmes (P&P Teià) que va fer 1 cop sota par, seguida de les joves Laura Desoi i Carla Puig, del P&P Franciac i de la Mercè Marco i la Laura Romero, les dues del P&P  Vendrell, totes van fer 1 cop sobre par.

 

Quan encara no eren les 16h de la tarda i sota una forta pluja s’iniciava la segona i definitiva volta de la competició. En aquestes condicions qualsevol petit error podia significar el campionat a les jugadores líders de la taula. Anaven passant els forats i els resultats estaven molt igualats, la pluja s’anava intensificant fins que a falta de 2 forats per acabar el campionat, es va haver de suspendre momentàniament. Alguns greens estaven injugables, el carrers inundats i les condicions meteorològiques molt dolentes.

 

Finalment, després de d’esperar uns vint minuts el Comitè  va decidir reprendre la competició i els 2 últims forats van ser decisius i emocionants. A l’arribar al forat 17, tenien opcions d’emportar-se el Campionat la Mercè Marco que arribava amb al par del camp i la Marilyn Holmes que anava +2. El mal temps va castigar a la jugadora del Vendrell que va fer un mal cop de sortida al penúltim forat i li va costar 5 cops, desprès d’anar al bunker, mentre la jugadora de Teià li retallava un cop fent un birdie.

 

A l’arribar al 18 Holmes duia un cop d’avantatge, però va ser aleshores quan es va girar la truita, la pluja i la falta de llum va fer-li una mala passada. Va fer un mal cop de sortida i enviava la bola fora límits, el següent cop també va ser dolent, va necessitar fer 8 cops per embocar la bola. D’aquesta manera deixava el camí lliure a Mercè Marco pel Campionat de Catalunya Femení 2014.  Aquest és el tercer triomf en aquesta competició per la jugadora del Vendrell, el primera va ser al 2004 a Viladrau i el segon el 2005 a Badalona.

 

La classificació final va ser:

 

Campiona: MARCO MARTINEZ, MERCEDES

Sots Campiona: FARRES BALLESTE, MARTA

1era de 1ª Categoria: NACHSHON MOSCATEL, ABBY

2ona de 1ª Categoria: MONTERO SANCHEZ, PILAR

3era de 1ª Categoria: SERRA CATASUS, CARLOTA

4arta de 1ª Categoria: HOLMES -, MARILYN

5a de 1ª Categoria: CARBALLO VALLEJO, CONCHI

1era de 2ª Categoria: DOCAMPO GARCIA, SONIA

2ona de 2ª Categoria: PAREDES GAYA, ANNIA

3era de 2ª Categoria: MORE RIBAS, PEPITA

4arta de 2ª Categoria: AGUASCA REDONDO, CRISTINA

5a de 2ª Categoria: ALVAREZ MORAL, ALBA ISABEL

1era de 3ª Categoria: RICO SEGURA, ESTEFANIA

2ona de 3ª Categoria: VILADECANS SURIÑACH, MONTSERRAT

3era de 3ª Categoria: DOMINGUEZ CENCERRADO, ANTONIA

4arta de 3ª Categoria: ARTUS MARTORELL, MARTA

5a de 3ª Categoria: MARTINEZ FERNANDEZ, MARIA

 


Classificació


Àlbum de fotos



Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC