Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

CONDICIONS DE LA COMPETICIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 253
05.03.2003

Camp. Catalunya per EquipsCONDICIONS DE LA COMPETICIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS

2a Div Oest. P&P La Figuerola 8 de març.
CONDICIONS DE LA COMPETICIÓ

1 – HORARI DE SORTIDA (Regla 6-3ª Nota).
Si el jugador arriba en el seu punt de sortida, preparat per jugar, dins dels cinc minuts posteriors a la seva hora de sortida, en absència de circunstàncies que justifiquIn la suspensió de la penalització de desqualificació sota la Regla 33-7, la penalització per no començar a jugar a l’hora és de 2 cops en el joc per cops. La penalització per retràs superior a cinc minuts del horari de sortides serà de DESQUALIFICACIÓ.

L’hora de sortida serà la que figura per l’Equip en la llista oficial de sortides. Inclús si les sortides reals de la Prova van retrassades, els jugadors hauran de presentar-se en el tee que els correspongui amb una mica d’antelació a la seva hora oficial de sortida. En cas de retràs en les sortides, caldrà comunicar al starter la seva presència a la hora oficial.

2 – CONSELL.
Com cas excepcional i seguint la tradició de l’Interclubs, encara que es tracti d’una competició individual per cops i per parelles, els membres d’un equip que juguin de forma individual en el mateix grup, es consideraran companys de bàndol a tots els efectes. Aixó afecta principalment i entre altres, l’aplicació de les Regles sobre consell, ajuda, ordre de joc, bola moguda, bola desviada, identificació de la bola, joc de bola provisional i joc de segona bola. El Capità de l’equip podrà donar consell als components que estiguin jugant, aquests entre si i els seus caddies respectius.

3 – TELÈFONS MÒBILS
Es prega desconectar el mòbil mentre estiguin jugant en el camp.

4 – ENTREGA DE TARJETES (Regla 6-6b).
En acabar la volta, els components del partit revisaran, firmaran i entregaran les tarjetes, TOTES A L’HORA, en el lloc determinat per el Comité, TAN AVIAT COM SIGUI POSSIBLE.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC