Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 47 - Juny 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26697
30.06.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 47 - Juny 2015

Èric Puig guanya la 3a prova del Rànquing PING al P&P Can Rafel

Del 26 al 28 de juny es va celebrar la tercera prova del Rànquing PING FCPP al Pitch & Putt de Can Rafel. Hi van participar 183 jugador/es. El camp de setmana de la competició es va caracteritzar per la forta calor.

Després de les dues sortides del divendres encapçalava la classificació de manera provisional l’Èric Puig (P&P Franciac) amb 8 cops sota par, fent 9 birdies durant la seva volta i un bogey al forat 5. Darrera seu i amb un cop més es col·locava en segona posició provisional Dani Giménez (P&P Gualta).

Durant les voltes de dissabte el millor resultat el va fer Enric Sanz amb 48 cops, això feia que l’Èric seguís tenint el lideratge de la prova. A la sortida del diumenge hi havia inscrits la gran major part dels jugadors locals del P&P de Can Rafel, cosa que podia provocar canvis a la part més alta de la classificació. Acabada la volta, el jugador Jordi Planas (Can Rafel) va aconseguir firmar la millor targeta del dia amb 5 cops sota par. Així doncs l’Èric Puig aconseguia guanyar la 3a prova del Rànquing PING.

Els guanyadors sèniors de la prova amb 3 cops sota par van ser John Frederick Evans, Paco Arévalo i Amador Rodríguez i la millor femenina va ser Pilar Montero que va fer 2 cops sota par.

Pel que fa a la classificació acumulada del Rànquing PING FCPP 2015 després d’aquesta prova segueix liderant-la el jugador de Can Rafel Jordi Planas amb 162 punts, en segon lloc i empatats es troben els jugadors badalonins Enric Sanz i Manuel Amor amb 156 punts.

La 4a i 5èna prova del Rànquing FCPP serà els dies 17, 18 i 19 de juliol als camps d’Andorra; la Xixerella i Ordino.

 

Classificació 

Àlbum de fotos

Link al web del diari SPORT


Nota de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC