Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 26908
29.07.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 48 - Juliol 2015

Franciac guanya la Copa Catalunya

Els dies 11 i 12 de juliol es va jugar al P&P Portal del Roc la XIa edició de la Copa Catalunya – Trofeu Solius 2015, on van participar els 8 equips millor classificats del Campionat de Catalunya per Equips. Els participants van ser els equips de primera divisió: P&P Badalona (campió 2014), Franciac, Gualta Grup Escrivà Interiors, Xerinola Tennis Mora, Can Rafel, La Trattoria Lleida, Vallromanes A i Team HCP 1.

El dissabte a les 9h del matí i amb temperatures molt elevades començava la primera ronda de la competició. En cada enfrontament entre dos equips hi havia 9 punts en joc; 3 de parelles foursome i 6 d’individuals, tot sota la modalitat matxplay, joc per forats. Els equips que arribaven a semifinals eren els de Badalona, Can Rafel, Gualta i Franciac. Can Rafel guanyava per un ajustat 5 a 4 a P&P Badalona i Franciac guanyava a Gualta pel mateix resultat.

A la final Franciac es proclamava campió guanyant a Can Rafel 5.5 a 3.5 punts. L’equip de Franciac és la tercera vegada que guanya la Copa, que també va guanyar el 2005 i 2011. Els jugadors components de l’equip van ser: Albert Massaguer (capità), Josep Massaguer, Marc Garcia, Jordi Salvà, Marçal Moré, Amadeu Puig, Emili Sanmartín, Joan Poch, Eric Puig, Xavi Fontanet, Oriol Mas, Martí Moreno i Toni Garcia.

En tercer lloc va quedar Gualta Grup Escrivà Interiors que va guanyar a P&P Badalona per 5.5 a 3.5, la cinquena posició va ser per Xerinola Tennis Mora que va guanyar 7 a 2 a Vallromanes A, 7ns Team HCP 1 davant de La Trattoria Lleida pel desempat a 4.5 punts.

Aquest any era la segona edició de la Copa Catalunya de segona, tercera i quarta divisió. Els equips classificats per jugar la Copa de segona divisió a Fornells van ser: Franciac Pitch, Vall d’Ordino, P&P Peralada, Fora Límits, Cantera Badalona, Can Cuyàs I, P&P Teià i BonÀrea A. L’equip campió va ser Franciac Pitch que va guanyar la final contra Vall d’Ordino 6.5 a 2.5. Els jugadors de l’equip guanyador van ser: Joan Lluís Alquezar (capità), Jordi Molins, Jordi Cantó, Mª Angels Taulats, David Diaz, Miquel Pagès, Francesc Pagès, Xavier Noguerol, Martiria Esteba, Josep Maria Riera, Jacint Corrales, Sergio Pequeño i Ricard Labad.

En 3a posició va quedar P&P Peralada, davant de Cantera Badalona per 7 a 2, en cinquena posició Fora Límits, en 6è lloc P&P Teià, 7ns Can Cuyàs I i 8ns BonÀrea A.

A la Copa Catalunya de 3a divisió jugada al P&P El Vendrell només hi van participar 6 equips : Callejeros, La Fusta, St. Andrews, Penedès Nova Gent, Dracs de Franciac i  Irreductibles. Després d’haver jugat els enfrontaments de primera ronda; els equips que jugaven la final van ser St. Andrews i Franciac que van quedar 6.5 a 2.5, proclamant-se campió l’equip de St. Andrews. Els components d’aquest equip van ser: Jordi Sain (capità), Berenguer Ortí, Francisco Cuesta, Enric Blaje, Ricardo Mendoza, Xenia Barnés, Xavier Millan, Roberto Salazar, Tomás Cabanillas, David Morales, Hernan Pinto i Tomás Alberto Tomás.

La resta de la classificació va quedar de la següent manera: 3r La Fusta, 4t Callejeros, 5è Penedès Nova Gent i 6è Irreductibles.

I pel que fa als equips de 4arta divisió van jugar-la al P&P Bellpuig, també hi participaven 6 equips: P&P Penedès Pastes la Granja, Freelance P&P Team, Vilagolf, Forat Negre, Xerinola HCP1 i Lleida B Winkhaus.

L’equip de Xerinola HCP1  va guanyar el campionat davant de Freelance P&P Team per 5 punts a 4. P&P Penedès Pastes la Granja, Lleida B Winkhaus, Forat Negre i Vilagolf van quedar en 3a, 4a i 5a posició respectivament. Els jugadors components de l’equip de Xerinola HCP1 van ser: Rubén Carmona (capità), Ana Torres Egea, Maria Teresa Sorrosal, Rafael Ramos, Anna Torres Parra, Carolina Gonzalez, Maribel Saquero, Rut Ferrer, Antonio Asensio, Isabel Luque, Dolors Graupera, Barto Jimenez i Manu Perez.