Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

La volta simultània anulada al Vendrell es jugarà el dissabte 5 de març (14:30h)

Ets a:  IniciNotíciesCamp. Catalunya per EquipsNotícia id 2729
17.02.2005

Camp. Catalunya per EquipsLa volta simultània anulada al Vendrell es jugarà el dissabte 5 de març (14:30h)

Els mateixos jugadors inscrits per la prova del Vendrell de l'Interclubs de 2ª div Oest (segona sortida simultània del diumenge) jugaran el seu partit el dissabte 5 de març a les 14:30
El Comitè de Competició de la primera prova de l'Interclubs de 2a Divisió Oest que s'havia de celebrar a El Vendrell va decidir interrompre la darrera sortida simultània del diumenge ja que el fort vent feia que les boles no s'aguantessin al green. Després d'esperar 30 minuts el Comitè de Competició va decidir suspendre el joc i anular la sortida.

El Comitè d'Urgència de la Comissió Esportiva de l'ACPP acorda que la volta simultània que es va anular es jugui des del principi el dissabte 5 de març a les 14:30h.

Cada equip només pot fer els canvis que estableix el Reglament de les alineacions que va donar abans de l'inici de la prova.

El Reglament diu

CANVIS D’ALINEACIÓ

Els equips des de la notificació dels components fins a la celebració de la prova únicament podran canviar un jugador individual i una parella. Caldrà presentar un justificant escrit per a fer més canvis. El comitè de la prova valorarà la validesa del justificant i determinarà si és vàlid el canvi.



El Comitè d'Urgència de la Comissió Esportiva de l'ACPP



Nota: S'han presentat dues reclamacions, a data de dijous 17 de febrer que són idèntiques, per part de dos equips que van participar a la primera sortida simultània del diumenge. Aquestes reclamacions seran tractades a la Comissió Esportiva de l'1 de març.

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC