Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 49 - Setembre 2015

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 27376
08.10.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 49 - Setembre 2015

Àmplia representació catalana a l’europeu individual

Els dies 22 i 23 d’agost es va celebrar al Pitch & Putt d’Orvelte (Holanda) el II European Strokeplay Championship, el Campionat d’Europa individual que es juga cada quatre anys. La competició jugada en el marc de la European Pitch & Putt Association on hi participaven jugadors d’Irlanda, Holanda, Regne Unit, Noruega, Galícia, França, País Basc i Catalunya.

Els jugadors catalans arribaven dies abans del torneig per entrenar el camp que - al ser una competició internacional - es jugava sota mides EPPA. El camp, d’estil irlandès, tenia uns greens molt petits, ràpids i durs, i les distancies oscil·laven entre els 33m i els 68m, cosa que complicava el bon joc dels catalans, més acostumats a mides més llargues i greens més amplis.

La competició era de 3 voltes, dues dissabte i la última diumenge.  Finalitzada la segona volta hi havia un empat en el primer lloc de la classificació entre Rolf Kwant i Liam O’Donovan amb un resultat acumulat de 15 cops sota par, els seguia John Cahill amb 14 cops sota par. Pel que fa als catalans els millor classificats eren  Fidel Soler, Sergi Arisa i Ivan Ponsdomenech que  mantenien un acumulat d’1 cop sota par.

L’última volta de diumenge es va caracteritzar per un fort vent que encara complicava més el joc. Les sortides es feien per ordre invers de la classificació, de tal manera que els líders sortien a l’últim partit. A falta de 5 forats semblava que s’enduria el campionat John Cahill, que anava 4 cops sota par de la volta. En el mateix partit hi havia l’irlandès Liam O’donovan que anava 1 cop sobre par, qui va capgirar la classificació acabant amb 5 birdies en els 5 últims forats, adjudicant-se així el triomf.

D’aquesta manera quedava primer classificat Liam O’donovan amb un acumulat de 19 cops sota par, seguit per John Cahill amb 18 cops sota par i el tercer classificat era John Crangle amb 17 cops sota par, tots tres jugadors irlandesos. El millor català a la classificació general va ser Javier Gamero amb un resultat acumulat de 2 cops sota par i ocupant el 23è lloc.

La classificació femenina la va guanyar Esther de Schiffart, seguida de la catalana Marta Farrés i en tercer lloc la també holandesa Suzanne Bosch. I la categoria juvenil la va guanyar Michel van Zijl, seguit dels catalans Ivan Ponsdomenech que aconseguia el segon lloc i Carla Puig, que quedava tercera.

Els altres jugadors catalans que van participar a l’europeu van ser: Xavier Ponsdomenech, Ángel Navarro, Eric Puig, John Frederick Evans, Raul Fernandez, Jose Luis Marchante, Amadeu Puig, Josep Masferrer i Jordi Clotet.


Classificacions

Link al web de la FIPPA

 

Video

Reportatge de Tee a Green des del minut 0:55

Imatges de Robert Veldkamp. Muntatge de Jep Porras

 

Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC