Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

El CN Montjuïc nova instal·lació col·laboradora de l'ACPP

Ets a:  IniciNotíciesAltres NotíciesNotícia id 27523
26.10.2015

Altres NotíciesEl CN Montjuïc nova instal·lació col·laboradora de l'ACPP

El CN Montjuïc (Barcelona) nova instal·lació de Pitch & Putt col·laboradora de l'ACPP

El CN Montjuïc nova instal·lació col·laboradora de l'ACPP



CLUB NATACIÓ MONTJUÏC

c/segura s/n

Telèfon: 93 331 82 88

Correu Electrònic: cnmontjuic.golf@gmail.com


El Club Natació Montjuïc, fundat l’any 1944, s’ha convertit en una veritable ciutat multiesportiva enmig de la ciutat de Barcelona. Accessible en transport públic, a la muntanya de Montjuïc,  disposa de més de 7 hectàrees per gaudir de la família, la natura i l’esport al màxim. La secció de Pitch and Putt és ideal per la pràctica tant del joc llarg com el curt, escola de golf per adults i juniors de tots els nivells o activitats per empreses.



Ens considerem uns privilegiats de poder oferir  l’únic  camp de pràctiques dins l’àrea metropolitana de Barcelona tant per Pitch and Putt com per Golf amb 200 metres de longitud. La majoria dels tees són coberts i té dos pisos. Capacitat per 40-45 jugadors practicant el joc llarg a l’hora. Hi ha llum artificial, el que fa que els horaris siguin molt amplis, de dilluns a divendres de 9:00h a 21:00h i els caps de setmana i festius de 10:00h. a 15:00h.




Zones d’approach pel joc curt i putting green natural de més de 100m². Properament s’obrirà un forat de pitch and putt. També hi ha disponibilitat de vestidors i taquilles.



L’escola ofereix activitats per a tots els públics.  Classes particulars i cursos per a grups de tots els nivells. Des de iniciació fins als handicaps més baixos. Com ja hem comentat abans en una àmplia oferta d’horaris,  màxima qualitat a bons preus.

També hi ha escola júnior en horari extra escolar de dilluns a divendres  i els dissabtes al matí. En aquesta activitat, si els pares ho desitgen, es pot afegir l’anglès en les sessions per tal que el nen aprengui una nova llengua mentre s’ho passa bé i fa esport.



Les nostres instal·lacions amb gran capacitat per acollir un alt nombre de jugadors i la proximitat al centre de Barcelona ens fan un lloc ideal per a activitats d’empresa. Disposem d’una sala amplia de reunions on es poden fer projeccions, reunions corporatives etc. Tot al costat mateix del camp de pràctiques. Som experts en organitzar aquest tipus d’activitats.



Per a més informació sobre els preus dels abonaments, greenfees , escola podeu consultar al nostre camp.


Altres activitats que es poden dur a terme al nostre club són:

Natació i waterpolo. Piscina olímpica.

Tennis. 10 Pistes de terra batuda.

Padel. 3 Pistes

Pista de futbol sala amb gespa artificial.

Frontó

Sala de fitness

Ludoteca

Activitats dirigides com Aquagym, Body Pump, Pilates i molt més

 

Iniciar-se o millorar en el fantàstic món del Pitch and Putt mai no havia estat tant fàcil, proper i econòmic. No dubteu a contactar per més informació. Esperem la vostra visita!!

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC