Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 27543
27.10.2015

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 50 - Octubre 2015

Oriol Mas i Carla Puig Campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes 2015

Del 2 al 4 d’octubre el Pitch Putt Montseny (Gualba) va acollir la IX edició de la Copa ACPP Parelles Mixtes organitzada per l’Associació Catalana de P&P. Hi van participar 186 jugador/es.

El Pitch & Putt Montseny és un camp dels primers que es van fer a Catalunya i està composat per forats molt diversos.

Tot el cap de setmana va estar ennuvolat però la temperatura era perfecte per a jugar a Pitch & Putt.

La primera volta de la competició, que es podia escollir jugar entre divendres ó dissabte es jugava sota la modalitat fourball medalplay, cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat de la parella.

El millor resultat el van fer les parelles Nil Peiró (P&P Tennis Mora) i Dana Helga Puyol (El Vallès), Ricardo Betlinski i Mercedes Marco (P&P El Vendrell), Oscar Piqué (C.E. Callejeros) i Montserrat Garcia (P&P Sant Cebrià) i Marc Nogueira (P&P Badalona) i Mercè Grau, tots van fer 5 cops sota par.

Després que les 93 parelles disputessin la primera volta, va haver un tall i les 36 millors van jugar el diumenge la segona part del campionat. El tall va quedar a 55 cops.

Encara s’havien de jugar dues modalitats més, la greensome on cada jugador de la parella fa un cop de sortida, En el segon cop  s’escull  la millor bola i després fa un cop cada jugador alternativament. L’última volta volta es jugava en modalitat foursomes, que es la més exigent de totes les modalitats de parelles. Cada component de la parella fa un cop alternatiu i un jugador sortirà dels forats parells i l’altre dels imparells.

El diumenge a les 9 en punt del matí amb unes temperatures molt suaus es va donar el tret de la sortida a la segona volta de la competició la greensome, el millor resultat el va fer la parella lleidatana Abby Nachshon i Daniel Moscatel (P&P Lleida) que van fer un gran resultat de 10 cops sota par, seguits dels joves gironins Oriol Mas i Carla Puig (P&P Franciac) amb 4 cops més. Totes dues parelles es situaven líders de la classificació de manera provisional.

La tercera i definitiva volta va començar a les 13h, després que tots els participants haguessin menjat i descansat una estona. Els resultats de les primeres posicions estaven força ajustats i el que millor jugues la volta més exigent de totes, s’emportaria el títol de campions. Els joves Oriol Mas  - Carla Puig no van baixar la guàrdia en cap moment i van fer un tercera volta d’un cop sota par, guanyant així la Copa ACPP Parelles Mixtes 2015. Cal recordar que la Carla Puig va quedar fa dues setmanes sotscampiona de Catalunya Femenina FCPP 2015 i l’Oriol Mas es Campió de Catalunya Juvenil 2014 i Campió del Rànquing Juvenil del mateix any.

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors i un piscolabis per tots els participants.