Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 54 - Febrer 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28521
29.02.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 54 - Febrer 2016

Gironès i Rodriguez guanyen a Lleida

 

Del 19 al 21 de febrer es va disputar la tercera i penúltima prova del Rànquing EPPA al P&P Lleida (Torre – Serona). Hi van participar 181 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El divendres a les 10 en punt del matí amb temperatures força fresques es va donar el tret de sortida als primers jugadors de la competició. Un cop acabada la primera jornada de joc lideraven la classificació l’Albert Gironès (Platja d’Aro) i l’Amador Rodriguez (CE Callejeros)  amb 9 cops sota par. El jugador de  Platja d’Aro va fer 7 birdies (2 cops) i un hole in one (1 cop), mentre que Rodríguez va fer 9 birdies i la resta del recorregut tot pars (3 cops).

Entre dissabte i diumenge més de 90 jugadors van sortir a disputar la prova però cap va aconseguir treure el lideratge a Gironès i Rodriguez. DDaniel S. Coleman (Can Rafel) va estar-hi ben a prop fent 47 cops i amb 1 cop més va haver un empat entre 8 jugadors, Alquezar (Franciac), Mateo (El Vallès), Joan Martinez (Gualta), Moscatel (Lleida), Josep Martinez (Gualta), Cano (Gualta), Arenas (Hcp1) i Giménez (Gualta). Cal destacar els bons resultats que hi ha hagut en els tres dies de competició ja que 47 jugador/es han jugat per sota el par del camp.

Pel que fa a la classificació femenina la van guanyar la Pilar Montero (Vallromanes) i l’Elia Folch (Teià) que van fer 2 cops sota par i entre els sèniors el millor va ser Rodriguez. El gironí Edmund O Donovan va guanyar el handicap absolut amb 48 cops.

A falta d’una prova per saber el campió del Rànquing EPPA 2016 encapçala la llista Josep Martínez amb 162 punts, seguit de Xavier Fontanet (Franciac) amb 156 i en 3ª posició l’Amador Rodriguez amb 153. Montero lidera la classificació femenina amb 155 punts, Martínez la sènior amb 168 punts i O Donovan la categoria handicap absolut amb 141 punts. Soraya Lassal líder provisional de la categoria handicap femení i Joan Plans (Sant Cebrià) del handicap sènior.

La propera i última prova es disputarà els dies 4, 5 i 6 de març al P&P Badalona.


Classificacions

Àlbum de fotos


Nota de premsa:


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC