Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 55 - Març 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 28796
30.03.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 55 - Març 2016

Nil Peiró líder al Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 12 i 13 de març es va jugar la 1ª de les dues finals del Rànquing / Interclubs Juvenil  al Pitch & Putt Badalona Castell de Godmar. Hi van participar 131 jugador/es entre les dues categories la d’iniciació i la de competició i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

El camp de la comarca del Barcelonès estava en molt bones condicions i la temperatura va ser força bona per a la pràctica esportiva a l’aire lliure.

Entre els 62 jugadors de la categoria competició, el millor resultat  el va fer local Adrià Gil (P&P Badalona) que va fer 2 cops sota par, seguit del Nil Peiró (Hcp 1) amb 2 cops més. La categoria handicap la va guanyar el Genís Alvarez (Can Cuyàs)  amb un gran resultat de 10 cops sota par. Pel que fa a la categoria d’iniciació la dels més petits  que només juguen 9 forats i mides EPPA, el millor va ser el local Marc Gil (Badalona) que també encapçala el Rànquing.

Un cop jugades quatre proves, tres a cada una de les zones i una en zona única, Peiró va líder del Rànquing Juvenil FCPP amb 143 punts, seguit del Marc Ibanyez (Badalona) amb 141 i en tercera posició Jan Bofill (Portal del Roc) amb 128.

Peiró, líder en solitari després de la prova de Badalona va guanyar  una plaça directa per participar al Xè Open de Catalunya Internacional de la FIPPA .

També aquest any com a novetat, el millor jugador de cada una de les dues zones geogràfiques de la categoria competició, va guanyar una plaça per jugar els trials o proves de classificació a jugar contra els millors jugadors de Catalunya. Els millors jugadors en els trials formaran part de la selecció catalana que jugarà  la Copa del Món per equips 2016 que es jugarà al camp de la Xixarella d’Andorra  de l’1 al 3 de juliol. Els dos millors juvenils van ser Nil Peiró i Marc Ibanyez (P&P Badalona).

Pel que fa a l’Interclubs Juvenil, encapçala la classificació general (Categoria Competició) Can Cuyàs Juvenil amb 600 punts, seguit de Hcp 1 Juvenil amb 570 i en tercera posició Papalús Juvenil amb 551. La categoria d’iniciació està liderada per Badalona Promeses amb 150 punts.

La propera prova serà el cap de setmana del 16 i 17 d’Abril al P&P Hcp 1.


Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC