Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 29334
31.05.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 57 - Maig 2016

Gualta Grup Escribà Interiors directes cap al títol

El 28 i 29 de maig es va disputar la 6ena i penúltima prova del Campionat de Catalunya per Equips – Interclubs 2016 a diferents seus  de Catalunya.  Can Rafel (Cervelló), Papalús (Lloret de Mar), Can Cuyàs (Sant Feliu del LLobregat), Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), Badalona i Bellpuig .

En un matí força emboirat de dissabte els equips de primera divisió van jugar al P&P Can Rafel. Els que van jugar diumenge van ser acompanyats pel vent. Els millors jugadors van ser els components de l’equip Gualta Grup Escribà Interiors que van guanyar en les tres modalitats, individual, parelles i equips. Entre els individuals el millor va ser el Josep Martínez (P&P Gualta) que va fer un gran resultat de 47 cops, 7 forats en 2 cops i la resta en 3, seguit d’Enric Sanz (Xerinola Tennis Mora) i Carles Pérez (Hcp1) amb un cop més. Martínez va sortir del forat 1 i va fer 5 birdies seguits només començar. Pel que fa a les parelles el millor resultat el van fer els gironins Josep Gurillo i José Sénchez (P&P Gualta) amb 10 cops sota par, van fer 10 birdies i 8 pars, seguits de Moreno i Saura (P&P Franciac) amb un cop més.

Gualta Grup Escribà Interiors també va guanyar la prova amb 192 cops, 8 cops d’avantatge respecte al segon classificat Xerinola Tennis  Mora que en va fer 200 i en tercera posició el P&P Badalona amb 202. Gualta que ha guanyat 3 de les 6 proves disputades ja està més a prop d’emportar-se el títol de campions de l’Interclubs 2016. Només un resultat desastrós a l’ultima prova al P&P Teià els podria privar de la victòria final. La classificació general està liderada per Gualta Grup Escribà Interiors amb 532 punts, seguit de Xerinola Tennis Mora amb 488 i en tercera posició Can Rafel amb 402.

Pel que fa a la resta de divisions els equips líders de la classificació general son, 2ª divisió Est: Callejeros, 2ª divisió Oest: Montgros G. 3ª divisió Est: Voy Pa Par P&P Badalona, 3ª divisió Oest: RCGP Pitch & Putt, 4ª divisió Nord: P&P Fornells Club, 4ª divisió Centre G-1: Olympus Roc 3, 4ª divisió Centre G-2: Chicago G. Club i 4ª divisió Sud: La Trattoria Urgell.

L’última i decisiva prova es disputarà els dies 18 i 19 de juny a Teià, Fornells, bonÀrea, Sant Cebrià, Vendrell Gualta, Oller del Mas, Badalona i Portal del Roc.