Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 58 - Juny 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 29597
06.07.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 58 - Juny 2016

Alex Albinyana campió
de Catalunya per Categories

 

Del 10 al 12 de juny es va jugar el Campionat de Catalunya per Categories al P&P bonÀrea (Guissona – Lleida). Hi van participar 122 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

La primera volta de la competició es va jugar entre divendres i dissabte, el millor va ser el Xavier Vila (P&P Mas Gurumbau) que va fer 2 cops sota par, seguit del local  Josep Maria Mases amb dos cops més i en tercera posició i 55 cops va haver un empat entre 4 jugadors, Paulí Ramos (Pip.Cat), Alex Albinyana (P&P El Vallès), Antonio Laso (Club de G. Mare Nostrum) i Cesar Vilchez . Posteriorment es va fer un tall per accedir a la segona part del campionat, el número de cops del tall va dependre de la categoria que pertanyia cada jugador.

El diumenge a les 10h en punt del matí amb temperatures força elevades es va donar el tret de sortida a la segona volta de la competició. El millor resultat el va fer el jove Alex Albinyana de només 11 anys amb 3 cops sota par, seguit del Juan Soriano amb 53 i en tercera posició Xavier Zaragoza i Manuel Vazquez (Olympvs) amb el par del camp. La classificació general fins el moment estava encapçalada per Albinyana amb 106 cops, seguit de Mases amb 110 i Soriano i Vazquez amb un cop més.

Al migdia desprès que tots els participants agafessin forces, es va jugar la 3era i decisiva volta de la competició, els resultats de la part alta de la taula  estaven molt ajustats i qualsevol error els podia penalitzar molt i allunyant-los de les primeres posicions . Albinyana, jove però amb caràcter guanyador, no va perdre pistonada i va repetir una bona tercera volta jugant per sota el par del camp, sumant un total de 156 cops que li va donar el títol de Campió de Catalunya Absolut per Categories.

Per darrera seu, va quedar subcampió amb 165 cops,  el Jordi Torrent (P&P Sant Cebrià) que va anar esgarrapant posicions a mida que es disputava la competició. La resta de la classificació final va quedar de la següent manera: Campió 1ª categoria: Miguel Angel Tarragona; Subcampió 1ª categoria: Josep Maria Mases; Campió 2ª categoria: Xavier Zaragoza; Subcampió 2ª categoria: Jose Polonio; Campió 3ª categoria: Ivan Serrano; Subcampió 3ª categoria: Eduardo Gonzalez

Un cop acabada la competició es va fer l’entrega de trofeus als campions i una piscolabis per tots els assistents.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Web del diari SPORT


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC