Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 59 - Juliol 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 29787
02.08.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 59 - Juliol 2016

Catalunya guanya el Quadrangular Internacional a França

´

El cap de setmana del 30 i 31 de juliol es va disputar la II edició del Quadrangular Internacional entre França, País Basc, Galícia i Catalunya al Pitch & Putt La Bastide de Sérou (Ariège – Pyrénées – França) organitzat per la Federació Internacional de Pitch and Putt en col·laboració amb el Comitè de Pitch and Putt de França.

El format de competició enfronta de forma anual als 4 equips formats per 8 jugadors, representant a Catalunya Josep Martínez, Jaume Vidal, Èric Puig, Antonio Penalva, David Riera, Dani Coleman, Nil Peiro i Marta Farrés, qui substituïa a Jordi Planas, lesionat. Tots els membres de la Selecció Catalana havien guanyat la seva plaça per mèrit esportius de l’any 2015 i 2016 i debutaven amb la Selecció Catalana en Jaume Vidal i en Nil Peiró.

Catalunya començava com a favorita després d’haver guanyat la primera edició al País Basc l’any 2015.

La primera volta classificatòria per cops es jugava amb 4 jugadors en format individual i 4 jugadors en format parelles fourball descartant la pitjor volta individual. Catalunya encapçalava la classificació amb 19 cops sota par, seguida per Galícia amb 7 cops sota par, França amb 2 cops sobre par i el País Basc amb 73 cops sobre par.

Cal destacar el bon resultat dels jugadors debutants amb la Selecció Catalana, aconseguint en Jaume Vidal el millor resultat individual de la competició amb 4 cops sota par, i en Nil Peiró juntament a David Riera el millor resultat de parelles de la competició amb 8 cops sota par.

El resultat classificatori enfrontava a Catalunya amb el País Basc a la primera ronda i a Galícia amb l’equip amfitrió. Catalunya solucionava el seu enfrontament guanyant els 12 punts possibles a la vegada que França s’imposava a Galícia per un ajustat 7 a 5. Aquests primers enfrontaments definien la final que es jugaria diumenge entre França i Catalunya, jugant pel tercer i quart lloc Galícia i el País Basc.

A diferència d’un dissabte amb temperatures molt altes i molta humitat, el diumenge s’aixecava el dia amb una fina pluja i temperatures molt suaus. La final es jugava a doble enfrontament jugant en primer lloc 4 parelles en modalitat foursome i posteriorment tots 8 jugadors en modalitat individual.

Els 4 partits de parelles foursome es decantaven ràpidament cap a Catalunya i França només podia empatar un dels 4 partits obtenint un resultat parcial de 3,5 a 0,5 favorable cap a Catalunya.

A la darrera volta individual, només calien 3 punts per revalidar el títol internacional de la competició, però tot i això, els jugadors catalans guanyaven 5 dels seus partits, empataven 2 partits i en perdien únicament 1 obtenint un resultat global de l'eliminatòria de 9,5 a 2,5 davant dels amfitrions de la competició.

Per la seva banda Galícia guanyava amb facilitat al País Basc, quedant la classificació final amb Catalunya com a campiona per segon any consecutiu, seguida de França, Galícia i el País Basc. La propera edició de la competició es jugarà l’any 2017 a Galícia.


Enllaç a la web de la FIPPA

Enllaç a premsa local francesa

Àlbum de fotos

Retall de premsa:


´´´´

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC