Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 59 - Juliol 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 29789
02.08.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 59 - Juliol 2016

Mendoza, Pérez i Navarro guanyen a Andorra

´ 

Del 15 al 17 de juliol es va disputar la 3ª i 4ª prova del Rànquing FCPP al Pitch & Putt Xixerella Andorra i al P&P Vall d’Ordino respectivament. Hi van participar 252 jugador/es entre les dues proves i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

A la Xixerella - Andorra ( La Massana), el millor resultat el va fer l’andorrà Gonzalo Mendoza (P&P Vall d’Ordino) amb 6 cops sota par, seguit del Daniel Gimenez (P&P Gualta), l’Enric Sanz ( P&P Tennis Mora) i l’Amador Rodriguez (CE Callejeros) amb 1 cop més. La millor jugadora va ser la Dolors Sánchez amb  58 cops i Rodriguez va ser el millor de la categoria sènior. Alberto Garcia va guanyar la categoria Handicap absolut amb 4 cops sota par.

Pel que fa al P&P Vall d’Ordino, els millors jugadors van ser el Miguel Pérez (P&P Vallromanes) i l’Angel Navarro (CE Callejeros) amb 4 cops sota par, seguits de Camps (C.E. Palamós), Bertran (P&P Sant Cebrià), Serra (Tennis Mora), Vidal (P&P Mas Gurumbau), Gonzalez (La Fusta) i Puig (P&P Franciac) tots amb 51 cops. La millor entre les fèmines va ser la Marta Farrés (P&P Badalona) amb 1 cop sota par. En Miguel Perez va ser el millor sènior i en Francisco Gonzalez s’emporta la categoria handicap absoluta amb 1 cops sota par.

Un cop disputades la 3era i 4arta prova del Rànquing lideren la classificació general el Jaume Vidal i l’Enric Sanz amb els mateixos punts 198, seguit del Daniel Gimenez amb 196. Pel que fa a la categoria femenina encapçala la taula la Pilar Montero (P&P Vallromanes) amb 190 punts, seguida de Farrés amb 182. Amador Rodriguez es líder entre els sèniors amb 202 punts, seguit de Josep Martínez (P&P Gualta) amb 201. El jugador del P&P Castelló Empuriabrava Valentín Llaguno, es el millor de la categoria handicap absolut amb 173 punts. Sánchez lidera la classificació handicap femenina amb 184 i Josep Cortada (P&P Vallromanes) amb 180 punts es líder en handicap sènior.

La 5ª prova del Rànquing FCPP serà del 26 al 28 d’agost al P&P Can Cuyàs.

 

Classificacions

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC