Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30187
28.09.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Núria Dalmau campiona de Catalunya

 

El diumenge 18 de setembre, es va jugar la XIX edició del Campionat de Catalunya Femení de pitch & Putt al recorregut de Sant Cebrià de Vallalta. Hi van participar 90 jugadores hi va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Un cop disputats els primers 18 forats el millor resultat el va fer la Mª Àngels Taulats (P&P Franciac) amb 1 cop sobre par, seguida de Gloria Ruiz (P&P El Vallès) amb 1 cop més i en tercera posició un empat entre 4 jugadores a 57 cops, Consuelo Flores (P&P Portal del Roc), Marilyn Holmes (P&P Vallromanes), Núria Dalmau (P&P Platja d’Aro) i Mercè Marco (P&P El Vendrell).

En la segona volta, a mida que s’anaven jugant forats, els resultats i les líders anaven canviant constantment, però quan arribaven als últims forats del recorregut, les jugadores amb opcions a guanyar el Campionat eren menys.  A l’arribar al forat 18, la jugadora local Montserrat Garcia duia un total de 4 cops acumulats i Taulats, Holmes i Dalmau un cop més. Faltava per disputar el decisiu forat 18 de 87 metres de distància, Garcia va fer un cop de sortida que la bola va anar llarga i a la dreta i va acabar el forat amb 4 cops, mentre que la resta van fer 3. Això va fer que un cop disputats els 36 forats de la competició hi haguessin 4 jugadores empatades, Garcia, Taulats, Holmes i Dalmau, amb un total de 113 cops.

Es va haver de fer un desempat a mort sobtada entre les 4 jugadores empatades, va ser al tee de l’1, un forat força curtet de 50 metres. Taulats va sortir la primera i els nervis  van fer que fes un mal cop des sortida que li va treure totes les opcions a guanyar el títol, Garcia va enviar la bola a la dreta fora de green, mentre que Holmes i Dalmau van  deixar la bola a green. Dalmau, va fer un bon cop amb el putter i la bola va entrar al forat en 2 cops, cosa que obligava a Holmes a intentar-ho, però no va ser possible. D’aquesta Núria Dalmau es va  proclamar Campiona de Catalunya.

La classificació final va quedar de la següent manera:

Campiona Núria Dalmau. Subcampiona: Monterrat Garcia. Campionat de 1ª categoria: Marilyn Holmes. Subcampiona de 1ª categoria: Mª Àngels Taulats. Campiona de 2ª categoria: Pepita Moré. Subcampiona de 2ª categoria: Àngels Larios. Campiona de 3ª categoria: Marta Fuster. Subcampiona de 3ª categoria: Alexandra Plà

Posteriorment es va fer l’entrega de trofeus a les guanyadores i un pica pica per tots els assistents.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Links a webs


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC