Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30188
28.09.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 60 - Setembre 2016

Lluís Grifé i Pepe Garcia campions de la Copa ACPP Parelles Sèniors 2016

 

Del 2 al 4 de setembre es va jugar la 6ª edició de la Copa ACPP Parelles Sèniors al Pitch & Putt Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú). Va ser un cap de setmana amb temperatures altíssimes i va comptar amb la participació  de 158 jugador/es.

La primera volta de la competició els jugadors podien escollir-la jugar entre divendres o dissabte i es jugava sota la modalitat fourball, cada jugador juga la seva bola i puntuava el millor resultat de la parella.

Entre les 35 parelles que hi van participar divendres les millors van ser, Navarro i Flamerich (P&P Sant Cebrià) i Lloret i Dalmau (P&P Platja d’Aro) amb 48 cops. Un cop disputada la jornada del dissabte on van jugar 44 parelles mes, van passar a ser líders de la taula Lluís Grifé (P&P Can Rafel)  i Pepe Garcia (P&P Vall d’Ordino) amb 12 cops sota par, que van fer 10 birdies (forats amb 2 cops) i un hole in one, (forat en un sol cop), seguits de les locals Dolores Alcazar i Cristina Soler amb 47 cops. Amb un cop més va haver un quàdruple empat entre Lloret i Dalmau, Cortada (P&P Vallromanes) i Sin (P&P Sant Cebrià), Navarro i Flamerich i Martí i Evans (P&P sant Cebrià).

Encara s’havien de jugar dues modalitats més, la greensome que cada jugador de la parella fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament i l’ última volta la foursome, que executa un cop cada membre de la dupla.

El diumenge a les 10 en punt del matí les 36 parelles que havien passat el tall per accedir a la 3era jornada del campionat, començaven a jugar sota la modalitat  greensome, el millor resultat el van fer el Jacint Juventeny i l’Enrique Playan (P&P El Vendrell) amb 9 cops sota par, cosa que va fer que els situés provisionalment a la segona posició de la classificació general amb 94 cops, però seguien liderant la taula Grifé i García amb 91 cops acumulats.

Faltava disputar la modalitat més exigent de totes la foursome, al voltant de les 14h del migdia els jugadors van sortir a jugar l’última i decisiva volta del campionat amb una forta calor i molta humitat. El millor resultat el van fer la parella de Montgrós G.Club amb 4 cops sota par, mentre que Garcia i Grifé van fer un cop sobre par, però aquest resultat ja els hi va servir per mantindre el liderat i proclamar-se Campions de la Copa ACPP Parelles Sènior 2016. Cal destacar que el 2015, Grifé i Garcia  ja van quedar subcampions i Grifé al 2014 també va ser Campió.

La classificació va quedar de la següent manera:

Campions Absoluts: Lluís Grífé i Pepe Garcia amb 146 cops

Subcampions Scratch: Enrique Playan i Jacint Juventeny amb 148 cops

3ers classificats Scratch: Juan Martí i John Frederick Evans amb 151 cops

Campions Handicap: Antonio Jimenez i Conchi Carballo amb 150 cops

Subcampions Handicap: Pablo Ibar i Jose Manuel Santín amb 154 cops

3ers classificats handicap: Joan Monzó i Jesus Chaves amb 157 cops

Un cop finalitzat el campionat es va fer l’entrega de trofeus als guanyadors i un pica pica per tots els assistents.

 

Classificacions

Àlbum de fotos

Links a webs

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC