Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30418
26.10.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 61 - Octubre 2016

Dolores Alcazar i Angel Manuel Feijoo guanyen el Parelles Mixtes

Del 21 al 23 d’octubre es va disputar la Xa Copa ACPP Parelles Mixtes al Pitch & Putt Lleida (Torre-Serona). Hi van participar 120 jugador/es.

La primera volta de la competició es va disputar entre divendres i dissabte, es va jugar sota la modalitat fourball, on cada jugador juga la seva bola i puntua el millor resultat. Les millors parelles van ser l’Eric Puig (P&P Franciac) i la Marta Farres (P&P Badalona),  els gironins David Diaz i Mª Angels Taulats (P&P Franciac), la parella local Joel Moscatel i l’Abby Nachson, John Frederick Evans (P&P Sant Cebrià) i Marilyn Holmes (P&P Vallromanes) i els tarragonins dels P&P El Vendrell Ricardo Betlinski i Mercedes Marco, tots van empatar a 47 cops. El tall per jugar la segona part del campionat va quedar al par del camp.

El diumenge a les 10 h en punt del matí, 36 parelles començaven a disputar la segona volta de la competició que es jugava sota la modalitat greensome, cada jugador/a fa un cop de sortida, s’escull la millor bola i després un cop cada un alternativament. Els millors van ser la Dolores Alcazar i l’Angel Manuel Feijoo (Golf-os Club), el Carlos Vilardell (P&P Badalona) i la Laura Diaz, Puig i Farrés i la Mª Amparo Aparicio i el Teodoro Febrero, tots van fer 3 cops sota par. L’Eric Puig i la Marta Farrés es posaven líders de manera provisional a la classificació general després de la segona volta amb 98 cops acumulats, seguits de Feijoo i Alcazar i Betlinski i Marco amb un cop mes.

Però encara quedaven per jugar 18 forats sota la modalitat més exigent de totes la foursome, on cada jugador executa un cop. Entre les 11 primeres parelles només hi havia 4 cops de diferència i s’obrien tots els possible resultats.

El millor resultat de la 3era volta el van fer la Berta Folch i Daniel Stuart (P&P Can Rafel) i l’Enrique Jaen (Olympus C.E.) i la Conchi Carballo (Penedés C.E) que van fer el par del camp. Gràcies al bon resultat van aconseguir  la 2ª i 4ª posició de la classificació general respectivament. Alcazar i Feijoo van fer 3 cops sobre par, que els hi va donar el títol de campions de la Copa ACPP Parelles Mixtes. Cal recordar que Alcazar ja va guanyar aquesta mateixa competició el 2010.

La Classificació final va quedar de la següent manera: Campions : Dolores Alcazar i Angel Manuel Feijoo, Subcampions; Daniel Stuart i Berta Folch, 3ers classificats Eric Puig i Marta Farrés, 4ª classificats: Enrique Jaen i Conchi Carballo i 5ens classificats: Josep Ramon Llobet i Núria Llobet.