Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 61 - Octubre 2016

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 30419
26.10.2016

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 61 - Octubre 2016

Campanya “El primer cop”

    

El passat dilluns 19 de setembre es va posar en marxa la Campanya “El primer cop” que té per objectiu donar a conèixer l’esport del Pitch & Putt i portar als camps  a nous jugadors , a jugadors que havien jugat alguna vegada i recuperar a jugadors que havien jugat i en els darrers temps ho han deixat de fer.

La campanya que posa en marxa l’Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP) amb la col·laboració de la Federació  Catalana de Pitch & Putt (FCPP) implica als camps com agents actius en la difusió del P&P.

La campanya tindrà ressò pels canals de ràdio i xarxes socials. S’han fet falques radiofòniques i mencions que estan apareixent a Ràdio Flaixbac.  

Pel que fa a les xarxes socials s’han fet diferents anuncis i testimonials. Us demanem en primer lloc que compartiu aquests anuncis per facebook i que també ho difongueu per altres xarxes, si en teniu, com ara instagram i twitter.

L’ACPP posa a l’abast de cada camp de P&P material en vídeos i imatges per a que cada camp promocioni el P&P des del seu camp.

Una instrument important de la campanya també és el bateig “El primer cop” per 10 euros. Els camps que participen els podeu trobar a la noticia: veure promoció

Us ensenyem també les imatges  dels materials que de moment s’han fet de la campanya


Com va ser el teu primer cop? (Part I)

Com va ser el peu primer cop? (part II)

Cròniques de "El teu primer cop" (part I)

Cròniques de "El teu primer cop" (part II)

Pitch&Mímica (part I) - "El teu primer cop"


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC