Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Concurs per a definir el logotip de la Unió Catalana de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 3080
26.04.2005

Circulars FCPPConcurs per a definir el logotip de la Unió Catalana de Pitch & Putt

Circular nº 8 de la UCPP. Aquestes bases tenen per objecte regir en la convocatòria d'un concurs amb la finalitat d'obtenir el logotip de la Unió Catalana de Pitch & Putt i de la futura Federació Catalana de Pitch & Putt
BASES DEL CONCURS PER A DISSENYAR EL LOGOTIP DE LA CANDIDATURA DE TARRAGONA A LA CAPITAL EUROPEA DE LA CULTURA 2016

UCPP                       CIRCULAR 8/2005

BASES DEL CONCURS PER A DISSENYAR EL LOGOTIP DE LA UNIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT (UCPP)

 

1 OBJECTE: Aquestes bases tenen per objecte regir en la convocatòria d'un concurs obert a totes les persones que hi vulguin participar, i especialment a professionals i estudiants del disseny gràfic, amb la finalitat d'obtenir el logotip de la Unió Catalana de Pitch & Putt i de la futura Federació Catalana de Pitch & Putt

 

2 ADMISSIÓ D'ORIGINALS: Cada participant pot presentar un màxim de dues obres inèdites.

 

3 TÈCNICA I DIMENSIONS: Cal presentar els originals del logotip de la Unió Catalana de Pitch & Putt i de la futura Federació Catalana de Pitch & Putt impresos en format DIN A-4, muntat sobre cartonet (cartró ploma o similar). Cal presentar una aplicació per a blanc i negre i una per a color. Alhora, s'haurà de lliurar també en format digital (CD), amb la màxima resolució.

 

Cal presentar dos versions de logo. La primera ha de ser amb el text Unió Catalana de Pitch & Putt. La segona ha de ser amb el mateix logo i el text Federació Catalana de Pitch & Putt

Les obres presentades han de tenir caràcter d'original definitiu.

 

4 TEMÀTICA: El logotip ha de tenir un esperit esportiu, que comuniqui el Pitch & Putt en l’àmbit català.

 

5 PRESENTACIÓ DE DOCUMENTACIÓ I TERMINI: Les persones interessades han de presentar la proposta, de 9 a 13 hores, a:

 

Unió Catalana de Pitch & Putt
 C/ Roger de Llúria, 27 - pral.

08009 - Barcelona

 

La presentació es farà per mitjà  d'una sol·licitud acompanyada del disseny en sobre tancat. En aquest sobre hi ha d'haver la indicació

 

LOGOTIP DE LA UNIÓ CATALANA DE PITCH & PUTT

 

Hi ha de constar un pseudònim, que cal escriure també al dors del disseny, a més d'un sobre tancat amb les dades personals i de contacte, així com el pseudònim de l'autor.

 

Les propostes podran presentar-se des de la data de publicació d'aquestes bases, fins al 28 de maig de 2005.

 

6 RECOLLIDA: Els originals no premiats es podran recollir a la seu de la UCPP, des del 15 de juny i fins el 30 de juny. Per a la devolució caldrà acreditar-se en la forma prevista legalment.

La UCPP  no es fa responsable dels desperfectes o danys que, fortuïtament, puguin ocasionar-se en les obres presentades.

 

7 PREMI: El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 460 euros (del qual caldrà deduir les retencions establertes a la Llei i Reglament de la renda de les persones físiques, art. 52, que especifica que seran del 15% de l'import). Aquesta quantitat serà satisfeta íntegrament per la UCPP qui serà única responsable de la gestió del pagament.

 

El logotip quedarà en propietat de la UCPP  i l'autor cedeix en exclusiva i irrevocablement el dret a reproduir, totalment o parcialment, en qualsevol modalitat, mides o suport, així com la seva utilització per a difusió publicitària. S'hi podran fer les modificacions necessàries per reproduir en els suports, les tècniques i les mides que sigui necessari.

 

Es farà difusió del nom de l’autor del logotip.

 

8 JURAT: El jurat estarà integrat pels següents membres:

 

- President de la UCPP

- Secretari Executiu de la UCPP

- 3 membres de la Junta Directiva de la UCPP

 

El jurat es reunirà als 10 dies naturals, com a mínim, des de la finalització del termini de presentació de sol·licituds, per tal de permetre que abans de la reunió del jurat arribin les que s'hagin presentat per correu.

 

El jurat pot declarar desert el premi si, segons el seu criteri, no s'ha presentat a concurs cap obra que compleixi els requisits de qualitat mínims, cas en el qual la UCPP encarregarà el disseny a un professional.

 

9 VEREDICTE:  El veredicte del jurat serà inapel·lable i es farà públic mitjançant la publicació d’una circular.

 

Totes les incidències i reclamacions que puguin presentar-se seran resoltes pel Jurat.

 

10 ACCEPTACIÓ DE LES BASES: La participació en aquest concurs pressuposa l'acceptació d'aquestes bases.

 

Els concursants es responsabilitzen totalment de la inexistència de drets de tercers en les obres presentades, així com de tota reclamació per drets d'imatge.

 

Barcelona, 3 d’abril de 2005

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC