Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 64 - Gener 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31092
31.01.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 64 - Gener 2017

Team Hcp1 líder a l’Interclubs

 

El 28 i 29 de gener es va donar el tret de sortida a la primera prova del  XXIII Campionat de Catalunya per Equips – Interclubs 2017, competició on aquest any hi participen 139 equips i més de 1100 jugadors. Els equips estan formats per 8 jugadors cada un i es combinen dues modalitats de joc individual i parelles fourball. Hi ha un total de 4 divisions amb 8 zones de joc. La primera jornada  es va jugar a diferents seus d’arreu de Catalunya: Gualta, Platja d’Aro, Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Sant Cebrià (St Cebrià de Vallalta), Vendrell, Lloret, Roc 3 (Sta Coloma de Cervelló) i Teià.

Els jugadors de la màxima categoria van jugar al P&P Gualta. El millor resultat individual el va fer  l’Adrià Arnaus, nova incoporació de l’equip del Team Hcp1 amb 8 cops sota par, seguit de l’andorrà Gonzalo Mendoza del P&P Vall d’Ordino amb 3 cops més. Pel que fa a les parelles, la millor va ser dupla badalonina formada per Marc Fortuny i Salvador Moreu (P&P Badalona) amb 48 cops, seguits de Husein Alkasab i Juan José Matencio (P&P Montgros), Sergi Peña i Jose Posilio (P&P Badalona) i José Manuel Pascual i Daniel Gimenez (Xerinola Tennis Mora) amb un cop més. Pel que fa a la classificació d’equips van guanyar la prova l’equip de Sant Team Hcp1 amb 205 cops, seguits dels locals Gualta Grup Escrivà Interiors amb 208 i en tercera posició va haver un empat entre P&P Badalona i Xerinola Tennis Mora amb 210.

La resta de divisions i zones estan encapçalades per St Andrews (2ª div. Est), El par i pa Casa (2ª div. Oest), Albatros (3ª div. Est), Los Irreductibles (3ª div. Oest), Quimriera.com (4ª div. Nord), Sant Cugat P&P B (4ª div. Centre Sud G-1) i Bétulo (4ª div. Centre Sud G-2).

La propera cita serà els dies 4 i 5 de març a Fornells, Teià, Oller del Mas, Hcp1, Bellpuig, Gualta, Mas Gurumbau i Montseny.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC