Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 65 - Febrer 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31335
28.02.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 65 - Febrer 2017

Franciac Blau, Vallromanes i Portal del Roc al capdavant

de l’Interclubs Femení

El diumenge 19 de febrer amb temperatures força primaverals es va disputar la segona prova de l’Interclubs Femení a Gualta, Hcp1 i Portal del Roc.

Els 8 equips de la zona Nord van jugar al P&P Gualta (Girona), les millors parelles van ser les locals Sabine Sandford i Anne Fitzpatrick i la Núria Dalmau i Mª Àngels Taulats (P&P Franciac) amb un cop sota par, seguides de l’Àngels Navas i la Marta Fuster (P&P Mas Nou) amb un cop més. Pel que fa els equips el guanyador de la prova va ser Franciac Blau amb 109 cops, seguit de Fem Gualta que també va guanyar la classificació handicap i Pitch & Putt Mas Nou tots dos equips amb 112 cops. Franciac Blau encapçala la classificació general d’aquesta zona amb 190 punts, seguit de Can Pascual Femení amb 172 i Fem Gualta amb 170.

A la zona Centre hi ha 12 equips, van jugar al P&P Hcp1 (Sant Vicenç de Montalt) la millor parella va ser la local Carolina González i la Maribel Saquero amb 4 sota par, seguides de les jugadores del P&P Vallromanes Conchi Carballo i Marilyn Holmes amb un cop més. La parella guanyadora handicap va ser la Mercè Ramonet i la Marta Padreny (P&P Teià) amb 6 cops sota par. Pel que fa als equips, va guanyar Vallromanes Femení amb 103 cops, seguides d’ Olewer Hcp1  amb els mateixos cops i amb 2 més les Teis de Teià, equip guanyador de la categoria handicap. Vallromanes Femení lidera la classificació general amb 200 punts, seguit de Olewer Hcp1 amb 180 i en tercera posició Pitch Vallromanes Tablao Cordobés amb 144, líders també de la categoria handicap.

Al P&P Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú) van jugar els equips de la zona Sud, el millor resultat el van fer la Gloria Ruiz i la Mercè Hernández (El Valles) amb 7 cops sota par, seguides de la Marta Cucurull i Montse Teixidó (P&P Urgell) amb 48 cops i l’Encarna Corral i la Lorena Gonzalez amb 49 (El Vallès), guanyadores de la classificació handicap. Femení  Vallès va guanyar la prova amb un gran resultat de 96 cops, seguit de l’equip local Portal del Roc amb 104 i Green Team amb 106. Femení Valles també va guanyar la classificació handicap amb 22 cops sota par. Portal del Roc encapçala la taula de la  classificació general amb 170 punts, seguit de Noies bonÀrea amb 164 i en tercera posició Vendrell Ladies amb 162. Femení Vallès líder a la classificació handicap.

La propera prova serà el 25 de març als camps de Franciac, Vallromanes i Sant Jaume.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC