Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 65 - Febrer 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31339
28.02.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 65 - Febrer 2017

Víctor Moscatel visita les institucions europees

  

  

Victor Moscatel, president de la FCPP i de la  FIPPA, va ser convidat a participar a la jornada informativa Erasmus + Esport a Brussel•les en el marc d’una visita organitzada per la UFEC (Unió de federacions esportives catalanes) de la que  la FCPP n’és membre. En el grup hi assistien  20 presidents de les federacions esportives de Catalunya i membres de la UFEC. El grup va assistir a la presentació d'Erasmus + Esports 2017. Víctor Moscatel va participar amb algunes preguntes i el personal de l'esdeveniment va mostrar un interès considerable en el Pitch & Putt. Fruït d’aquesta visita s’espera seguir  mantenint el contacte i desenvolupar projectes comuns. Víctor Moscatel també va visitar el Parlament Europeu, on va tenir una reunió amb Santi Fisas, que és el responsable d'Esports i diputat al Parlament Europeu.

La jornada d'informació Erasmus + Sport va tenir com a objectiu informar els sol•licitants sobre les oportunitats de finançament, en el marc d’aquest programa europeu en l'any 2017.

El capítol Esport en el Programa Erasmus + té com a objectiu donar suport a les associacions europees en l'esport de base per tal d'assolir els següents objectius:

Davant de les amenaces transfrontereres per a la integritat de l'esport, com ara el dopatge, la compra de partits i la violència, així com tot tipus d'intolerància i discriminació

Promoure i donar suport al bon govern en l'esport i les carreres duals dels atletes

Per promoure les activitats voluntàries en l'esport, juntament amb la inclusió social, la igualtat d'oportunitats i la consciència de la importància de l'activitat física beneficiosa per a la salut, mitjançant l'augment de la participació i la igualtat d'accés a l'esport per a tothom.

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC