Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 66 - Març 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 31590
30.03.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 66 - Març 2017

Team Hcp1 encapçala l’Interclubs

 

El cap de setmana 4 i 5 de març es va jugar la segona prova del Campionat de Catalunya per Equips a diferents seus d’arreu de Catalunya a Fornells, Teià, Oller del Mas (Manresa), Hcp1, Bellpuig, Gualta, Mas Gurumbau (Taradell) i Montseny. El dissabte i el vent com a protagonista van jugar els equips de 2ona i 4ª divisió i el diumenge la resta de divisions. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Els equips de la màxima divisió van jugar al P&P Fornells, de la localitat de Fornells de la Selva, de la comarca del Gironès. La disposició de les banderes i el bon temps feien pensar que hi hauria bons resultats. I els pronòstics es van acomplir.  El millor resultat individual el va fer l’Adrià Arnaus (P&P HCP1) amb un gran resultat de 9 cops sota par, va fer 9 forats en dos cops i 9 forats en 3, seguit dels jugadors Josep Martinez (P&P Gualta) i Carles Perez (HCP1) amb 2 cops més. Pel que fa a les parelles, va haver un triple empat a 47 cops, entre Marc Isla i Javier Cayetano, Pepe Garcia i Toni Armengol, tots companys d’equip Vall d’Ordino i l’Agustín Redondo i el Juan Ramos (Xerinola Tennis Mora). Pel que fa als equips, el guanyador de la prova va ser Team Hcp1 amb un gran resultat de 193 cops 23 cops sota par, seguit de Callejeros i Gualta Grup Escrivà Interiors amb 199. Cal destacar que entre les 4 targetes puntuables de l’equip Team Hcp1 van fer 23 forats en 2 cops i la resta en tres.

La classificació general està encapçalada Team Hcp1 amb 200 punts, seguits dels gironins Gualta Grup Escrivà Interiors amb 170 i en tercera posició i 118 punts, Callejeros. Team HCP1 està sent l’equip dominant de la competició amb dues victòries en dues jornades. En les properes jornades caldrà veure si algun equip presenta batalla per optar al triomf final.

La resta de divisions les lideren, 2ª divisió Est: P&P Teià, 2ª divisió Oest: El Par y Pa Casa, 3ª divisió Est: Xerinola Hcp1, 3ª divisió Oest: Olympvs, 4ª divisió Nord: Papalús Forat 19 – Tapes Malgrat,  4ª divisió Centre Sud G-1 Tempo Team Black & Soriano, 4ª divisió Centre Sud G-2: Bétulo.

La propera prova serà els dies 1 i 2 d’abril a Oller del Mas, Mas Gurumbau, Bellpuig, Mas Pagès, Lleida, Mas Nou, Can Cuyàs i Tennis Mora.

 

Classificacions


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC