Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Circular FCPP 03/2017. Pitch & Putt a les escoles i instituts

Ets a:  IniciNotíciesCirculars FCPPNotícia id 32412
14.07.2017

Circulars FCPPCircular FCPP 03/2017. Pitch & Putt a les escoles i instituts

Pitch & Putt a les escoles i instituts

CIRCULAR 03/2017

PITCH & PUTT A LES ESCOLES I INSTITUTS

 

A tots els clubs de la Federació Catalana de Pitch & Putt, 


La FCPP ja fa anys que desenvolupa el programa de Pitch & Putt a les Escoles i Instituts. 

L’objectiu és que molts nois i noies coneguin el nostre esport practicant-lo per primera vegada i que posteriorment s’aficionin. Els nens i nenes poden ser uns grans difusors del P&P ja que posteriorment ho parlen amb altres amics, pares, família, etc... 

Es comunica a tots els clubs membres de la FCPP que hagin organitzat o que vulguin organitzar activitats de Pitch & Putt a les escoles i instituts des del 1 d’octubre de 2016 fins el 30 d’agost de 2017 que la FCPP disposa d’una partida per a subvencionar les activitats en el marc d’aquest programa que es portin a terme en la present temporada. 

Els clubs interessats en rebre la subvenció cal que notifiquin quines jornades han realitzat o tenen previst organitzar, amb quines escoles (nom de l’escola, adreça, població, telèfon i persona de contacte) i quants grups. Cal que la informació arribi a la secretaria adjuntant també fotografies o carta o comunicació de l’escola que certifiqui que es van fer les sessions i especificant que van ser sessions de pitch & putt. Cal fer arribar aquesta informació a info@pitch.cat abans del 31 d’agost a les 12h. 

La subvenció màxima per club serà de 60 euros per grup de 20 a 30 alumnes. En cas de que les sol·licituds superin la partida pressupostada es distribuirà equitativament entre els clubs que hagin participat. Una vegada concedida la subvenció els clubs hauran de presentar a la FCPP la factura corresponent a l’import subvencionat. 


Secretaria FCPP  

Barcelona, 13 de juliol de 2017 



Clickar per veure la Circular FCPP 03/2017 en format PDF

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC