Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 70 - Juliol 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 32542
01.08.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 70 - Juliol 2017

O’Donovan campió del món i Amador Rodríguez campió del món sènior

Del 7 al 9 de juliol es va jugar al camp del P&P Imjelt a Noruega el IIIer Campionat del Món Individual de Pitch & Putt en el marc de la Federació Internacional de Pitch & Putt (FIPPA). En el campionat van participar jugadors provinents d’Irlanda, Suïssa, Noruega, Austràlia, Chile, Galícia, França, Andorra, Holanda, País Basc, Alemanya i Catalunya. En les edicions anteriors en el 2009 havia estat guanyador el català Fernando Cano i en el 2013 l’irlandès John Walsh.

La victòria absoluta, després de jugar-se quatre voltes  va ser per l’irlandès Liam O’Donovan que afegeix el títol mundial individual al darrer europeu individual del 2015 i al mundial de parelles del passat juny. La victòria la va aconseguir després de jugar-se un desempat amb el també irlandés John Walsh, ja que els dos havien fet un resultat final de 197 cops. O’Donovan havia retallat 7 cops en la darrera volta en fer 47 cops, mentre que Walsh en va fer 54, tot i començar els darrers 18 forats amb quatre birdies o forats en dos cop.  En tercer lloc quedava l'irlandès John Ross Crangle a 3 cops.

Amador Rodríguez va ser el millor jugador català en fer 201 cops i va quedar-se a quatre cops del guanyador i a un cop del podi absolut, juntament amb el noruec Roger Wernersen, l’irlandès Eamon Gibney i el gallec Marcos Gómez. Amb aquest resultat Rodríguez també aconseguia ser campió del món sènior, categoria per a majors de 55 anys, en treure dos cops a l’irlandès Pacelli Darcy. Aquest és el segon títol mundial Sènior per Amador Rodríguez ja que en el 2013 a Galícia ja es va proclamar campió. En categoria femenina l’irlandesa Eleanor Walsh quedava campiona amb 220 cops.

Els Resultats de la resta de jugadors catalans van ser: Marc Bella 13è amb 207 cops, Raul Fernandez i Josep Iglesias 16ens amb 208 cops, John Frederick Evans 36è amb 217 cops i Sergi Chaves i Angel Navarro 38ens amb 218 cops.

 

Classificació

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC