Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 71 - Setembre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33011
06.10.2017

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 71 - Setembre 2017

Carlos Vilardell Campió de Catalunya Matxplay 2017

i Marta Farrés fa història 

 

El 22 i 23 de setembre es va disputar el XIè Campionat de Catalunya Matxplay al P&P La Figuerola (Vandellós) a la comarca del Baix Camp. Hi van participar 64 jugadors dels quals 6 tenien plaça directe per mèrits esportius. La resta van haver de jugar una fase prèvia on hi van participar 104 jugador/es.  Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt. El millor jugador de la fase prèvia va ser el Abraham Alvarez que va fer 48 cops.

El quadre d’enfrontament del Campionat es confecciona fent que  en les primeres posicions del quadre es situïn els 6 jugadors amb plaça directe i la resta segons els resultats obtinguts de la fase prèvia. El dissabte a les 9:00h en punt del matí van començar els primers enfrontaments i a la segona ronda de la competició ja van començar les primeres sorpreses, jugadors que optaven a guanyar el títol van ser eliminats. El Matxplay és una competició que es juga per forats i no per cops. Una vegada jugats els 8ens de final els jugadors que s’havien guanyat la plaça per jugar diumenge van ser  Emili Sanmartín (Franciac), Jordi Serra (Tennis Mora), Jordi Saborit (Vallromanes), David Solé (Cambrils) Fernando Gonzalez (Vallromanes), Carlos Vilardell (Badalona), Marta Farrés (Badalona) i Enrique Jaen (Olympvs).

Els enfrontaments del diumenge van ser entre Sanmartín i Serra, Saborit i Solé, Gonzalez i Vilardell i Farrés i Jaen. Al voltant de les 12h del migdia començaven a jugar-se les semifinals on s’enfrontaven 4 finalistes el Jordi Saborit, amb el Carlos Vilardell i la Marta Farrés amb l’Emili Sanmartín. Van jugar la final els dos jugadors del P&P Badalona Marta Farrés i Carlos Vilardell.

Al migdia va començar a disputar-se la final entre els 2 joves badalonins que van demostrar tenir un gran nivell de joc. A l’arribar al forat 15 Vilardell guanyava de 3 forats i Farrés  va anar recuperant  fins que a l’arribar al forat 18 la diferència era de només  de un forat a favor de Carlos Vilardell. Farrés va fer un bon cop de sortida però va anar al final de green i Vilardell  va deixar la bola a la part dreta del green, la Marta Farrés no va poder fer el birdie que hagués forçat un desempat i Vilardell només li va caldre assegurar-se deixar la bola al costat del forat  per emportar-se el títol de guanyador del Campionat de Catalunya Matxplay 2017.

Cal destacar que és la primera vegada que una dona és finalista en el Campionat de Catalunya Matxplay. Marta Farrés fa història en l’esport del pitch & putt a Catalunya on homes i dones juguen en igualtat de condicions, amb les mateixes distàncies i on les dones poden participar en totes les competicions absolutes, a més de les femenines. Cal recordar que la Marta Farrés ja havia format part de la selecció catalana absoluta en el Torneig 4 nacions en el 2015 i 2016 i s’afegia a Pilar Montero, qui va obrir el camí en ser la primera dona que ja va ser internacional absoluta en l’Europeu del 1.999.

La classificació final va quedar de la següent manera:

Campió: Carlos Vilardell Gras. Subcampiona: Marta Farrés Ballesté. 3er : Emili Sanmartín Mulero 4rt: Jordi Saborit Floreta, 5è: David Solé Marzo 6è: Jordi Serra Blanch 7è: Fernando Gonzalez Almazan 8è: Enrique Jaén Lopez

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC