Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 74 - Desembre 2017

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 33673
07.01.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 74 - Desembre 2017

Emili Sanmartin i Marçal Moré guanyen el Rànquing Doble a El Vendrell

 

Del 1 al 3 de desembre es va disputar la 3era i penúltima prova del Rànquing Dobles al P&P El Vendrell. Hi van participar 238 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch and Putt. El vent i el fred van ser els grans protagonistes durant tot el cap de setmana.

El millor resultat el van fer els gironins Marçal Moré i Emili Sanmartin (Franciac) amb un gran resultat de 10 cops sota par. Van fer 10 forats en dos cops i 8 en tres, seguits d’un doble empat a 47 cops entre el Berenguer Ortí i el Juan Carlos Martinez (Badalona) i l’Enric Sanz i el Jaume Vidal (Tennis Mora Xerinola).  La millor parella en la classificació handicap va ser el Luis Blanco (CE Cop a Cop) i el Manuel Moreno amb 47 cops. A pesar de les climatologia, el nivell de joc va ser una vegada més molt alt, van haver 53 resultats per sota el par del camp.

Pel que fa a la classificació general del Rànquing Doble, està liderada pels jugadors del P&P Sant Cebrià Amador Rodriguez  i John Frederick Evans amb 172 punts, seguit de Moré i Sanmartín amb 169 i Sanz i Vidal i Jordi Saborit (Vallromanes) i Marc Lloret (Platja d’Aro) amb 167 punts. Totes les parelles que estan al capdavant de la classificació poden guanyar el Rànquing en la darrera prova. Pel que fa a la classificació handicap  lideren la taula l’Albert i el Jose Carlos Valdés amb 164 punts, seguit de l’Adrian Sanchez (El Vallès) i l’Albert Sanchez amb 152 punts i en tercera posició l’Ivan Molina i el Mario Gomez (Tempo Team) amb 149.

La propera ja serà l’última prova del Rànquing Doble i la darrera de l’any 2017 i es disputarà al P&P El Vallès els dies 15, 16 i 17 de desembre.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC