Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 78 - Abril 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 34533
27.04.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 78 - Abril 2018

Franciac guanya i Xerinola Tennis Mora segueix líder  

 

El passat cap de setmana 21 i 22 d’abril amb una temperatura perfecta per la pràctica de Pitch & Putt es va disputar la 4ª prova del Campionat de Catalunya per Equips FCPP -  l’Interclubs ACPP a diferents seus d’arreu de Catalunya, bonÀrea (Lleida), Tennis Mora (Sant Andreu de Llavaneres), Sant Jaume (Sant Jaume dels Domenys ), Mas Nou (Platja d’Aro), Bellpuig (Lleida), Badalona, Can Mascaró (La Palma de Cervelló) i Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes).

Els equips de màxim nivell van jugar al P&P bonÀrea, el millor jugador va ser l’Eloi Hernando (Gestnowplayers Cantera Badalona) que va fer 7 cops sota par, seguit del gironí Robert Coomber (P&P Gualta), Juan Francisco Medina (Montgros G.) i Jordi Garcia (Franciac) amb 2 cops més. La millor parella va ser la del Pitch & Putt Franciac Eric Puig i Marçal Moré amb 10 cops sota par, seguits del Javier Gamero i el Jordi Salvat (C.E. Callejeros) amb un cop més. Pel que fa a la classificació dels equips va guanyar la prova Franciac amb un gran resultat de 20 cops sota par i unes targes de joc de 49, 51 i 52 cops les individuals i 44 cops la parella, seguits de Vallromanes A amb 201 cops i en tercera posició un doble empat a 202 entre P&P Badalona i Gualta CasaBegur.

Entre el 18 equips de 1ª divisió el líder de la classificació general es  l’equip de Sant Andreu de Llavaneres, Xerinola Tennis Mora amb 340 punts, seguit del P&P Badalona amb 312 i en tercera posició i 268 punts Vallromanes A.

Pel que fa a la resta de divisions els líders provisionals de la classificació general son: Sant Cebrià Blau (2ª divisió Est), La Trattoria Urgell (2ª divisió Oest), Bétulo  P&P (3ª divisió Est), Canal Olímpic Superiors Auto (3ª divisió Oest), Pitch & Putt Sant Cugat B (4ª divisió Centre G-1), Papi G. Vallès (4ª divisió Centre G-2) i Cristinenc 4ª divisió Nord).

La propera cita serà els dies 2 i 3 de juny a Badalona, Can Cuyàs, Montseny, Can Rafel, Vallromanes, El Vallès, Bellpuig i Lloret.

 

Classificacions

Àlbum de fotos


MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC