Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 79 - Maig 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 34836
30.05.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 79 - Maig 2018

Nil Peiró i Dario Silva guanyen la fase regular del Rànquing Juvenil

 

El cap de setmana 19 i 20 de maig es va disputar la 4ª prova del Rànquing FCPP / Interclubs ACPP Juvenil al P&P Hcp1 els jugadors de la zona Est i al P&P Badalona els de la zona Oest. En total hi van participar 101 jugador/es i va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Aquesta ha estat la 4arta i última prova de la fase Regular, on s’han diferenciat tota la temporada dues zones de joc l’est i l’Oest. A partir d’ara tots els jugador/es jugaran les dues proves pendents en zona única.

Els millors jugadors del P&P Hcp1 de Sant Vicenç de Montalt, van ser els locals Eliseu Casas, Pau Andrés i Sergio Segovia que van fer el par del camp, l’Erik Jurri i l’Arnau Ferrer (companys d’equip de Sant Cebrià)  van guanyar la categoria handicap  amb 2 cops sota par. Hugo Perez (Hcp 1) va guanyar la categoria dels mes petits, la d’iniciació.

Entre els jugador/es de la zona Oest el millor resultat el va fer el Dario Silva (Can Cuyàs) amb 5 cops sota par, seguit de Joan Panisello, companys d’equip amb un cop més. El lleidatà Sergi Claramunt (P&P Lleida) va guanyar al categoria handicap amb un gran resultat de 10 cops sota par i Martí Luja, (Can Cuyàs) la categoria Iniciació.

Pel que fa  a la classificació general del Rànquing el guanyador de la fase Regular de la zona Est ha estat el Nil Peiró (Hcp1)  amb 107 punts, seguit de l’Eliseu Casas amb 104 i en tercera posició l’Erik Jurri amb 98, també guanyador de la categoria handicap amb 132 punts, seguit de la Nora Viñolas (Franciac) amb 110 i Casas amb 108. Marina Joyce (Hcp1) guanya la categoria iniciació amb 43 punts, seguida de l’Hugo Perez (Hcp1) amb 42 i en tercera posició i 41 punts Nuria Bertran (Hcp1).

Silva, ha guanyat la fase Regular de la zona Oest amb 117 punts, seguit de Joan Panisello amb 110 i l’Alex Albinyana (P&P Lleida) amb 109 punts, ocupa la tercera posició. Entre els jugadors de la categoria d’iniciació el Jon Julià) ha guanyat amb 54 punts, seguit del Pol Riu i Martí Luja amb 50 i 46 punts, tots del club Can Cuyàs.

Pel que fa a l’Interclubs Juvenil categoria Competició zona Est, el líder es Hcp1 Juvenil amb 590 punts, seguit de Sant Cebrià Juvenil amb 570 i en tercera posició Franciac Swing Factory amb 520. Hcp1 encapçala la categoria Iniciació amb 600 punts.

A la zona Oest la classificació general està de la següent manera, lidera la taula Can Cuyàs Juvenil amb 600 punts, seguit de Cantera Badalona amb 540 i en tercera posició P&P Lleida Juvenil amb els mateixos punts. Can Cuyàs Juvenil va líder de la categoria Iniciació amb 600 punts.

La propera prova, serà la primera on es jugarà en zona única i serà els dies 17 i 18 de novembre al Pitch & Putt Sant Cebrià.

 

Classificacions

 

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC