Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 81 - Juliol 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35320
31.07.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 81 - Juliol 2018

Badalona guanya i Xerinola Tennis Mora més a prop del títol

 

El cap de setmana 14 i 15 de juliol amb una forta de calor es va disputar la 6ª prova del Campionat de Catalunya per Equips. Es va jugar a diferents seus d’arreu de Catalunya a Lleida, El Vallès, (Terrassa), Mas Pagès (Sant Esteve de Guialbes), Portal del Roc (Vilanova i la Geltrú), Mas Gurumbau (Taradell), Canal Olímpic (Castelldefels), Can Rafel (Cervelló) i Fornells. Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Entre tots els jugadors de 1era divisió el millor resultat el van fer el David Ortiz (Can Cuyàs) i el badaloní Carlos Vilardell (P&P Badalona) amb 47 cops, seguits del Jordi Salvà (Franciac) amb 2 cops més. Pel que fa a les parelles, la millor va ser la del P&P Franciac Eric Puig i Marçal Moré amb 11 cops sota par, seguits del Manuel Ibañez i Joaquim Punsoda (P&P Teià) i el Salvador Moreu i el Marc Fortuny (Badalona) amb 2 cops més. La classificació per equips la va guanyar el P&P Badalona amb un gran resultat de 194 cops i unes targetes de joc de 47, 51 i 51 cops els individuals i 45 cops la parella seguits de Franciac amb 198 i en tercera posició Xerinola Tennis Mora amb 203.

La classificació general la segueix liderant l’equip de Sant Andreu de Llavaneres Xerinola Tennis Mora amb 520 punts, líder des de la segona jornada de joc, seguit del P&P Badalona amb 476 i en tercera posició Franciac amb 403 punts.

Pel que fa a la resta de divisions, els equips que encapçalen la classificació son: 2ª divisió Est: Sant Cebrià Blau, 2ª divisió Oest: La Trattoria Urgell, 3ª divisió Est: Bétulo P&P, 3ª divisió Oest: Canal Olímpic Superiors Autos, 4ª divisió Nord: Quimriera.com, 4ª divisió Centre G1 Pitch & Putt Sant Cugat B, 4ª divisió Centre G2 Papi G. Vallès.

La propera jornada serà al 1 i 2 de setembre al P&P Mas Gurumbau, Can Rafel, Badalona, El Vallès, Can Pascual, Can Cuyàs, Tennis Mora i Castelló.

Fotografia: P&P Badalona Castell de Godmar equip guanyador de la prova

 

Classificacions

Àlbum de fotos


Retall de premsa:

  

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC