Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Catalunya participarà al IV Campionat d’Europa de Pitch & Putt

Ets a:  IniciNotíciesEPPANotícia id 3571
26.08.2005

EPPACatalunya participarà al IV Campionat d’Europa de Pitch & Putt

L'equip de l'ACPP-UCPP representant al P&P català participarà en el IV Europeu d'Arhem a Holanda



Aquest proper cap de setmana (del 26 al 28 d’agost) es disputarà a Arhem (Holanda) el IV Campionat d’Europa de Pitch & Putt en el que participaran 9 seleccions, entre elles Catalunya.

A més a més de Catalunya, que és la vigent guanyadora de la Copa del Món disputada en el 2004 a Chia (Sardenya, Itàlia) també participaran Irlanda, campiona en les tres edicions anteriors de l’europeu, Gran Bretanya, Itàlia, França, Suïssa, Noruega, San Marino i l’amfitríona Holanda.

L’equip català que representa a la Unió Catalana de Pitch & Putt (UCPP) i a l’Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP) s’ha renovat motivat per un canvi generacional. Després de 10 anys de tenir un equip amb petites variacions de jugadors, el fet de ser un esport amateur ha provocat que molts dels jugadors de primera línia hagin estat substituïts en l’elit esportiva per jugadors més joves, amb més temps per a entrenar i competir.

Aquest canvi, que pot ser una aposta de futur, es veu contrarestat per la poca experiència de molts dels nous jugadors a nivell internacional. Per tant serà difícil repetir els dos sotscampionats que Catalunya va assolir a Lloret-2001 i a McDonagh-2003 (Irlanda). Els jugadors que representaran a la ACPP-UCPP seran:

Paco Salido
Daniel S. Coleman
Xavier López
Jordi Saborit
Joan Martí
Jordi Salvà
Ginés Fernández (jugador reserva)

El capità no jugador serà Joan Jordi Roura i el seleccionador Xavier Ponsdomènech.

La competició s’iniciarà el divenders 26 amb 2 voltes de 18 forats que haurà de completar cada jugador. Els cinc millors resultats de cada selecció determinaran la classificació que servirà per a fer 3 grups que jugaran el dia següent.

El dissabte 27 jugarà cada selecció contra les altres dues del seu grup i determinarà els nous grups dels primers, segons i tercers.

El diumenge 28 els tres millors de cada grup del dissabte jugaran per a les tres primeres posicions. Els tres segons del dissabte competiran per a les posicions de la 4rta a la 6a posició. Finalment els tres pitjors equips de la jornada del dissabte jugaran per a les posicions de la 7a a la 9a.

L’objectiu dels catalans ha de ser entrar el diumenge en el grup per a optar a les tres primeres places on pot trobar una competència molt dura amb Irlanda i Holanda. El factor camp pot ser determinant, en ser els camps holandesos molt semblants als irlandesos, amb greens força petits. Per aquest motiu els jugadors catalans es troben entrenant des del diumenge 21 d’agost en el camp holandès per intentar aconseguir la màxima adaptació al recorregut d’Arhem.

Cal destacar que el divendres 26 es disputarà un triangular femení entre les seleccions d’Holanda, Irlanda i Europa. En l’equip europeu han estat convocades dues jugadores catalanes, Mercedes Marco i Pilar Montero.

Per a més informació del IV Campionat d’Europa podeu visitar el web (en versió anglesa) http://ec2005.pitch-putt.nl/

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC