Aquest web utilitza galetes ("cookies") pròpies i de tercers per millorar l'experiència de l'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.   Ok
f

FCPP Federació Catalana de Pitch and Putt

Full informatiu FCPP Num 82 - Setembre 2018

Ets a:  IniciNotíciesFulls Informatius FCPPNotícia id 35739
03.10.2018

Fulls Informatius FCPPFull informatiu FCPP Num 82 - Setembre 2018

Alex Albinyana  Torne Campió de Catalunya Matxplay

L’últim cap de setmana de setembre es va disputar la XXII edició del Campionat de Catalunya Matxplay FCPP 2018 al Pitch & Putt El Vendrell.  Va estar organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt.

Hi van participar 64 jugador/es dels qual 7 s’havien guanyat la plaça per mèrits esportius i la resta van haver de  jugar una fase prèvia on hi van participar 240 jugador/es. El tall per accedir al Campionat va quedar a 53 cops i el millor resultat  el van fer el Ricardo Betlinski (El Vendrell) i el Paco Salido (Montgros G.) amb 7 cops sota par.

El dissabte a les 9 en punt del matí es va donar el tret de sortida i es va jugar la 1era ronda de la competició i ja van començar les primeres sorpreses. L’actual campió ja quedava eliminat. De cara al migdia es va disputar la 2ª ronda, cal recordar que es una competició per forats i no per cops. Dissabte a última hora de la tarda ja disputats els  8ens de final els jugadors que passaven ronda van ser Alex Albinyana Torne (Lleida) / Mario Gómez (Tempo Team), David Solé (Cambrils) / Josep Iglesias (Callejeros), Marc Fortuny / Manuel Amor (Badalona), Lluís Belmonte (Sant Andrews) i el local Ricardo Betlinski (El Vendrell).

Diumenge al matí a primera hora van començar els enfrontaments de quarts de final i van ser Betlinski, Albinyana, Iglesias i Fortuny  els que encara tenien possibilitats de lluitar pel títol de campió. En Marc Fortuny i el jove jugador de 12 anys Alex Albinyana, van arribar a la final. El nivell de joc va ser molt alt durant tota la competició. Un cop jugat el forat 14, Marc Fortuny ja no tenia opcions a guanyar per que els hi quedaven 4 forats per jugar i Albinyana ja guanyava de 5, per tant l’Alex Albinyana  es proclamava campió de Catalunya Matxplay FCPP 2018. Cal destacar el gran nivell de joc que ha mostrat Albinyana en les competicions amb mides internacionals. Ha estat subcampió per equips amb Catalunya a l’Europeu del juny a Urduña al País Basc, va guanyar l’Open d’Andorra i va jugar la Challenge Cup a Irlanda amb la selecció catalana juvenil i ahir es va proclamar el campió més jove que ha guanyat el Campionat de Catalunya Matxplay. Fins ara en Marc Garcia Pinto i la Marta Cucurull, en categoria Absoluta el 2007 i en Femenina el 2011, havien estat els jugadors més joves en obtenir un campionat de Catalunya individual del màxim nivell amb 15 anys.

La resta de classificació va quedar de la següent manera:

Campió: Alex Albinyana. Subcampió: Marc Fortuny. 3er Clas: Josep Iglesias. 4rt: Ricardo Betlinski.  5è: Mario Gomez.  6è Clas: David Solé.  7è: Manuel Amor. 8è Lluís Belmonte.


Classificació

Àlbum de fotos

 

Retall de premsa:

MAPA WEB

       
 
FCPP ACPP
Diputació 274, pral. A
08009 Barcelona
Tel. 93 342 42 49 - Fax 93 412 16 79
info@pitch.cat - www.pitch.cat
Avís Legal
Política de Privacitat
Política de Cookies
La FCPP té el suport de la:
 
Generalitat de Catalunya EsportCat
La FCPP forma part de la:
UFEC FIPPA EPPA FOCIR
EEC